14 yaşındaki engelli kız çocuğuna tecavüz etmişti! Sapık bekçiyi 2 yıl sonra arkadaşları ele verdi

14 yaşındaki engelli kız çocuğuna tecavüz etmişti! Sapık bekçiyi 2 yıl sonra arkadaşları ele verdi

Adana’da zihinsel engelli kız çocuğuna tecavüz eden ve karlılığında başkalarıyla ilişkiye zorlayan bekçinin cezası belli oldu.

Sapık bekçiyi 2 yıl sonra arkadaşları ele verdi

Adana’nın Ceyhan ilçesinde 14 yaşındaki yüzde 25 zihinsel engelli kız çocuğuna tecavüz eden bekçiler, ilk kez hakim karşısına çıktı.

14 yaşındaki kız çocuğa tecavüz ettiği, para karşılığı onu başkalarıyla cinsel ilişkiye zorladığı iddia edilen mahalle bekçisi Mehmet Can D.’nin eski mesai arkadaşlarının verdiği ifadeler, iddialarını doğruladı.

2 yıl önce gerçekleşen, mide bulandıran olayın davasında sapık bekçi, kaçma şüphesini göz önünde bulundurarak tutuklandı.

Ceyhan 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşması aralık ayına ertelendi.

14 yaşındaki kıza tecavüz eden bekçi görevden uzaklaştırıldı

“6-7 CİVARINDA TANIK BEKÇİ VARDI”

Avukat Merve Şahin, skandal davaya ilişkin şunları söyledi: Bir bekçiye tutuklama kararı verildi. Saat 13.00’de başlayan duruşma 20.00’ye kadar sürdü. Mahkeme başkanı her ayrıntıyı tek tek inceledi. Tanık sayısı da fazla olduğu için uzun sürdü. 6-7 civarında tanık bekçi vardı. Tanıklar, sanık bekçinin istismarına yönelik şikayetleri vatandaşlardan duyduklarını anlattılar. Sadece bir kişi hiçbir şey bilmediğini söyledi" dedi.

Adana'da zihinsel engelli kızın tecavüze uğradığı iddiasına ilişkin iddianame hazırlandı

NE OLMUŞTU?

Adana'nın Ceyhan ilçesinde iddiaya göre, ailesiyle tartışan 14 yaşındaki yüzde 25 zihinsel engelli C.İ., mahallesinde devriye gezen 36 yaşındaki bekçi Mehmet Can D. İle karşılaştı. Ağlayan kızı sakinleştirip eve gönderen bekçi, bir süre sonra küçük kız ile görüşmeye başladı.

Küçük kızı otomobiliyle okuldan almaya başlayan bekçi, boş bir araziye götürüp tecavüz etti, susması için de tehdit etti.

Bir süre sonra C.İ.'yi yanına çağıran Mehmet Can D., bekçi Fatih Ş. ve Mehmet Ali T. (34) ile de cinsel ilişkiye girmesi için zorladı. Ölümle tehdit edilen, uyuşturucu madde kullandırılan kız birçok kez 3 bekçinin tecavüzüne uğradı.

Adana'da zihinsel engelli kızın tecavüze uğradığı iddiasına ilişkin iddianame hazırlandı

İlgili Haberler