Freni boşaldı binaya çarptı. Evin duvarı delik deşik oldu

Freni boşaldı binaya çarptı. Evin duvarı delik deşik oldu

İstanbul Arnavutköy'de, dik yokuşta freni boşalan bir otomobil, bir binanın duvarına çarptı.

Sabah saatlerinde Arnavutköy Anadolu Mahallesi'nde meydana gelen kaza, bir aracın dik yokuşta fren boşalması sonucu gerçekleşti. Araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek güvenlik çitlerini ezerek bir binanın duvarına çarptı. Bu çarpma sonucunda binanın giriş katında büyük bir delik oluştu.

aw236022-02.jpg

Olay esnasında sokakta veya evde kimsenin bulunmaması daha büyük bir felaketi önledi. Bina sakinlerinin daha önce yaşanan benzer tehlikeleri önlemek amacıyla çitler yerleştirdikleri ancak bu kez çitlerin de zarar gördüğü belirtildi.

İbrahim Akça adlı dairenin sahibi, kaza sonrası duygularını şu sözlerle dile getirdi:

"2011 yılından beri bu mahallede yaşıyorum. Evimi korumak için çocukların oyun nedeniyle zarar vermesini önlemek için bu çitleri yaptım. Bugün park edilmiş bir araç çıkmış ve bizim duvarımıza çarpmış. Neyse ki, evde eşim ve çocuklarım yoktu. Onlar da olsaydı durum çok daha kötü olabilirdi. Geçmişte çocukların oyunları nedeniyle benzer zararlar gördüm. Kendi arabamla bile bu yokuştan inmiyorum artık. Şimdi duvar örmek zorunda kalacağım. Burada çocuklar da oyun oynuyorlar, daha büyük kazalar olabilir. Bu durumun bir an önce çözülmesini ve önlem alınmasını istiyorum."

aw236022-08.jpg