Gizli kamera kaydında ortaya çıktı! Belediye Başkanı danışmanı pandemide müstehcen parti yapmış

Gizli kamera kaydında ortaya çıktı! Belediye Başkanı danışmanı pandemide müstehcen parti yapmış

New York City'nin eski COVID sorumlusu Dr. Jay Varma’nın gizli kameraya yakalanan ‘pandemi’ itirafı tüm ülkeyi salladı.

Sağlık danışmanı pandemide müstehcen parti yapmış

Tüm dünyayı sallayan COVİD 19 pandemisinin ardından New York’ta ortaya çıkan bir görüntü, herkesi ayaklandırdı.

Sunucu Steven Crowder’ın sosyal medya hesabı X üzerinden paylaştığı bir video ülkenin gündemine bomba düştü.

PANDEMİ DÖNEMİ MÜSTEHCEN PARTİLER DÜZENLEMİŞ

Videoda New York City Belediye Başkanı Bill de Blasio'nun kıdemli sağlık danışmanı olarak görev yapan Dr. Jay Varma’nın pandemi döneminde yaptığı gizli seks partilerinin itirafı yer aldı. Eski COVID sorumlusu, bir restoranda kimliği belirsiz kadına pandemi ortasında uyuşturucu destekli müstehcen partiler düzenlediğini anlattı.

City Health Official Says New NYC Variant Is A 'Reminder' To Stay Diligent About COVID Precautions - Gothamist

"HEPİMİZ TAKILIYORDUK, HERKES UÇUYORDU"

Videoda 2020’de eşi ve arkadaşlarıyla birlikte bir otel odası kiraladığını itiraf eden Varma "Karım ve ben o ilk yazın Ağustos ayında bir tür yeraltı dans partisine gittik. Wall Street'teki bir bankanın altında. Hepimiz takılıyorduk, hepimiz uyuşturucu madde alıyorduk ve herkes uçuyordu. Ben çok mutluydum çünkü bunu bir buçuk yıldır yapmamıştım. Ama etrafıma bakıyordum, acaba beni gören olursa sinirlenir mi? Çünkü bu hiç COVID dostu değildi. Şehir için bu işi yapabilmemin tek yolu, arada sırada biraz olsun rahatlamaktı" dedi.

rrr.png

"TÜM SAPKIN ŞEYLERİ YAPTIM"

Varma’nın videonun devamında “Televizyonda gördüğüm tüm bu sapkın, cinsel şeyleri yaptım. İnsanlar, 'Korkmuyor musun? Utanmıyor musun? der gibiydi ve ben de, 'Hayır, aslında, gerçek kendim olmayı seviyorum gibiydi” dediği duyuldu.

14 Ağustos arasında New York'ta kaydedilen gizli kamera görüntüleri, Crowder tarafından yayınlandı.

Dr. Jay Varma on COVID-19, Public Health Investment and the New Center for Pandemic Prevention and Response | Newsroom | Weill Cornell Medicine

Görüntüler sonrası açıklama yapan Varma, Amerika'daki kamu sağlık görevlilerini kötülemeye ve kamu sağlık sistemini çökertmeye kararlı aşırı sağcı bir örgütün çalışanı tarafından hedef alındığını ifade etti.

"DÖRT YIL ÖNCE YAŞANAN OLAYLAR"

Varma “Gizlice kaydedilen, birleştirilen, parçalara ayrılan ve bağlamından koparılan o özel görüşmelerde, dört yıl önce yaşanan olaylara atıfta bulundum” dedi.

sawqeq.png

İlgili Haberler