Hasan Can Kaya Survivor Hanzade’yi görünce fena yüklendi! Vermiş parasını kendine manita almış

Hasan Can Kaya Survivor Hanzade’yi görünce fena yüklendi! Vermiş parasını kendine manita almış

Ünlü komedyen Hasan Can Konuşanlar programı, her sahnesiyle dikkat çekiyor. Programın sezon finali bölümü büyük ses getirdi. Bölüme, Survivor Hanzade sevgilisi Kemal ile birlikte katıldı. Hasan Can'ın ikiliye yönelttiği sorular sosyal medyada gündem oldu.

Hasan Can Kaya’nın sunumuyla Exxen’de her hafta yayınlanan Konuşanlar, neredeyse her bölümüyle büyük ilgi görüyor ve sıkça sosyal medyada konuşuluyor. Programın sezon finaline katılan Survivor Hanzade ve sevgilisi Kemal Teksal, Hasan Can'ın esprili ve cesur sorularına maruz kaldı.

640xauto-001.webp

Hasan Can, Hanzade'ye "Survivor'dan geldin. Kiminle geldin Hanzade?" diye sordu. Hanzade ise "Erkek arkadaşım Kemal'le geldim" yanıtını verdi. Hasan Can bu kez Kemal'e "Peki Kemal ne iş yapıyor?" sorusunu yöneltti. Kemal, "Müzikle uğraşıyorum. DJ diyebiliriz" cevabını verdi.

i.jpg

HANZADE'NİN PARASINI YİYOR GİBİ GÖRÜNMÜYOR MU?

Bunun üzerine Hasan Can, "Profil şey gibi değil mi, Hanzade'nin parasını yiyor gibi görünmüyor mu? Anadolu'da derler ya 'Ne mala faydası var ne de davara', kadınlar alışveriş yaparak mutlu oluyor işte bu olsa gerek. Kendine manita almış, vermiş parasını" şeklinde esprili bir yorum yaptı.

Kaya'nın bu sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İlgili Haberler