Hugo'nun Tolga abisi yıllar sonra ortaya çıktı. Son halini görenler şaşırdı

Hugo'nun Tolga abisi yıllar sonra ortaya çıktı. Son halini görenler şaşırdı

90'lı yılların unutulmaz ve sevilen programlarından biri olan Hugo'nun sunucusu Tolga Gariboğlu, yıllar sonra ortaya çıktı. Ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu.

New York'ta yaşayan Gariboğlu, yaz tatilini ailesiyle geçirmek üzere Türkiye'ye döneceğini açıkladı. Ünlü ismin son durumu ise sosyal medyada büyük ilgi gördü.

18887920-728xauto.webp

Hugo, 90'ların çocukları için özel bir yer tutan bir programdı. Canlı yayında çocuklar, telefonla Hugo'yu yönlendirip Cadı Sila'nın elinden eşini kurtarmaya çalışıyorlardı.

Tolga Gariboğlu sunumuyla programa damga vurmuştu. Uzun süredir kameralardan uzak olan Gariboğlu'nun New York'ta yaşadığı biliniyordu.

ii.jpg

YILLAR SONRA ÜLKEYE GERİ DÖNDÜ

Yaz tatili için Türkiye'ye geri dönen Tolga abi'nin son haline dair sosyal medyada yoğun bir ilgi oluştu. Gariboğlu, "İşler için sık sık buraya geliyorum. Bu yaz da buradayım" şeklinde konuştu.

ll.jpg

ÜNLÜ İSMİN SON HALİNE YORUM YAĞDI

Sosyal medyada ünlü ismin görünümüne dair yapılan yorumlar arasında "Hâlâ aynı duruyor", "İyi ki gördüm", "Ne güzel oldu görmek bu adamı ya", "Hiç değişmemiş", "Yaşlanmamış ki" gibi ifadeler dikkat çekti.

lol.jpg

TOLGA GARİPOĞLU KİMDİR

Tolga Garipoğlu, 1966 yılında Ankara’da doğdu. Tolga Garipoğlu, televizyon sunucusu ve yapımcı. TED Ankara Koleji'ni tamamladıktan sonra ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuş ve işletme yönetimi alanında yüksek lisans yaptı.

Üniversite yıllarında amatör bir talk-show programı yaparak Barış Manço, Uğur Dündar, Ali Kırca ve Hasan Celal Güzel gibi ünlü isimleri konuk etti. Çocukluk yıllarında TRT'de çocuk programlarında da yer almış ve uzun süre dizi ve filmlerde dublaj oldu.

1995 yılında, Türkiye'deki ilk interaktif çocuk programı olan "Hugo ve Tolga Abi"nin sunucusu ve yapımcısı olarak tanındı. Bu program, Türkiye’de ve dünya genelinde büyük ilgi gördü.

Garipoğlu, 1995 yılında Konsensus adlı şirketi kurmuş ve 2008 yılında "5'e Gidenden Akıllı mısın?" adlı yarışma programını hazırlayıp sundu. Halen çocuklara yönelik dergi yayıncılığı, yerli ve yabancı formatlarla ilgili TV yapımcılığı, çocuk ve ebeveyn kitlelere danışmanlık, aktivite yönetimi ve kreatif ajans çalışmalarını yürütüyor.

Ayrıca 2001 yılında kurduğu "Tolga Abi" markasıyla anaokulu açarak 2-6 yaş grubundaki çocuklara hizmet veriyor.

Tolga Garipoğlu, New York'ta yaşamını sürdürüyor.

İlgili Haberler