İsmail Küçükkaya hangi kanal ile anlaşma yaptı! Medyada yılın transferi gerçekleşiyor

İsmail Küçükkaya hangi kanal ile anlaşma yaptı! Medyada yılın transferi gerçekleşiyor

Medyada yılın transferinde sona yaklaşılıyor. Ünlü anchorman İsmail Küçükkaya ve Sözcü TV, önümüzdeki yayın dönemi için prensipte anlaştı.

Türk televizyon dünyasında sabah haberciliğinin 1 numaralı ismi olan İsmail Küçükkaya, adım adım Sözcü TV'ye doğru ilerliyor. Fox TV’de 9 yıl boyunca sabah haberlerini aralıksız sunduktan sonra 2 yıl önce Halk TV’ye transfer olan İsmail Küçükkaya’nın, önümüzdeki dönem Sözcü TV’de çalışması an meselesi.

6t6t.jpg

PRENSİPTE ANLAŞTILAR

İsmail Küçükkaya ve Sözcü TV prensip anlaşmasına vardı. Detaylarda da uzlaşılması halinde, Türkiye önümüzdeki yayın döneminde İsmail Küçükkaya'yı Sözcü TV’de izleyecek.

s-f576bf5d9a0228e4693e537f63919b0076f2d5fa.webp

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

İsmail Küçükkaya, 20 Ocak 1972'de Kütahya'da doğdu. 1993'te Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünü bitirdi. Kariyerinde çeşitli gazete ve televizyonlarda çalışan Küçükkaya, 2013'te FOX TV'ye transfer oldu. "İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat" programını 9 yıl boyunca her sabah aralıksız sundu. 2022'de FOX’tan ayrılarak Halk TV’ye geçti ve "İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah" programını sunmaya başladı.

İlgili Haberler