İstiklal Caddesi'nde polise bıçaklı saldırı! Sessizce yaklaşıp...

İstiklal Caddesi'nde polise bıçaklı saldırı! Sessizce yaklaşıp...

İstanbul Beyoğlu'nda polise bıçaklı saldırıda bulunuldu. Bir şüpheli polis memuruna arkadan sessizce yaklaşarak saldırıda bulundu. Yaralı polis, hastaneye kaldırıldı ve tedavisinin sürdüğü bildirildi. Olayın anları güvenlik kameralarına yansıdı. Saldırganın şizofren olduğu iddia edildi.

İstiklal Caddesi'nde polise bıçaklı saldırı!

Olay, sabah saat 11.00 civarında İstiklal Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde bekleyen bir polis memuruna, kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi yaklaşıp bıçakla saldırdı. Saldırının ardından şahıs hızla olay yerinden kaçtı. Ensesinden bıçaklanan polis memuruna ilk olarak çevredeki zabıta memuru yardım etti. Yaralanan polis, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürüldü.

POLİS SALDIRGANI ARIYOR

Saldırı sonrası olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için polis ekipleri harekete geçti. Hastaneye kaldırılan polis memurunun ise hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

SALDIRI ANI KAMERADA

Polis memurunun bıçaklı bir şüpheli tarafından saldırıya uğradığı o anlar kameraya yansıdı. Görüntülerde saldırganın elindeki bıçakla polisin arkasından gelerek bıçakla saldırdığı ve sonrasında koşarak uzaklaştığı görülüyor.

SALDIRGAN YAKALANDI

Öte yandan olayla ilgili çalışma başlatan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin saldırganı yakaladığı bilgisine ulaşıldı. Saldırganın şizofren hastası olduğu iddia edildi. Olayla ilgili çalışma sürüyor.