İYİ Parti lideri Dervişoğlu'ndan Bahçeli'nin Öcalan'a çağrısına tepki

İYİ Parti lideri Dervişoğlu'ndan Bahçeli'nin Öcalan'a çağrısına tepki

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PKK lideri Abdullah Öcalan için yaptığı çağrıya yanıt verdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin partisinin bugünkü haftalık grup toplantısında PKK Lideri Abdullah Öcalan için "Terörist elebaşı çıkıp tek taraflı silah bıraktığını ilan etmeli. Terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM’de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun" çağrısı yaptı.

Bahçeli'nin bu açıklaması sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Atatürk’ün kurduğu meclisin kürsüsünden, terörist başları ve yardakçıları değil, ancak ve ancak Mustafa Kemal’in mirasçıları konuşabilir. Ahlak ve vicdanını yitirmiş bu iktidar ve onun akıl ve izanını yitirmiş ortağı ile birlikte vatan toprağını gezmek için icazet bekleyen sözde ana muhalefeti artık bizim için yok hükmündedir. Gün; Türkiye Cumhuriyetini, Türk Milletini, Türk Vatanını ve Türk Bayrağını koruyup kollamak günüdür. Muhtaç olduğumuz kudretin kaynağı ise bellidir!
Yarını bekleyin! Herkesin maskesini indireceğiz"
dedi.