Karısını patronuyla ormanda yakaladı. Drone görüntülerini yayınladı

Karısını patronuyla ormanda yakaladı. Drone görüntülerini yayınladı

Karısının aldattığından şüphelenen adam onu drone ile takip etti. Tahminleri doğru çıkan, adam karısını sevgilisiyle suçüstü yakaladı. İşte tüm ayrıntılar...

Karısının bu durumu öğrenmesini istemeyen Zhang, karısını ormanlık alandaki bir kulübede başka biriyle yakaladı. Bu anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

2

ÇİFT AYNI FABRİKADA ÇALIŞIYORDU

Çin'in Hubei eyaletinde yaşayan 33 yaşındaki Zhang'in karısı geçen yıl patronun ofisine transfer edildi. Bu değişikliğin olağanüstü performansı nedeniyle olduğu söylendi. Karısının anne ve babasının evini sık sık ziyaret etmesi Zhang'i endişelendirdi. Zhang, karısına işte herhangi bir sorun olup olmadığını sorduğunda, karısı bu konuda endişelenmeye gerek olmadığını ısrarla belirtti.

Zhang bir akşam, karısıyla akşam yemeği yemeyi ve ona bir hediye hazırlamayı planladı, ancak karısı bunun yerine ailesinin evine gitmek istediğini söyledi. Kuşkuları artan Zhang, karısını gizlice takip etmek ve nereye gittiğini öğrenmek için bir drone kullanmaya karar verdi.

Yasak aşkı dronla görüntüledi Karısını adım adım takip etti, ‘sevgilinin’ kim olduğunu görünce yıkıldı

Dron kullanarak eşini takip eden Zhang, kadının bir sokağın köşesine yürüdüğünü ve ardından siyah bir arabaya binerek bir dağ kulübesine gittiğini görüntüledi.

YASAK AŞKI PATRONU ÇIKTI

Zhang, dron görüntüleri sayesinde karısının patronu Bay Wang ile dağ kulübesinde birlikte olduğunu tespit etti. İkili kulübeden bir süre sonra el ele ayrıldı. Şok edici olayın ardından Zhang, dron görüntüleri ile elde ettiği kanıtlarla eşinden boşanma hazırlığında.

İlgili Haberler