Kaş Adliyesi’nde tuvalet krizi! Başsavcı avukatı kovdu

Kaş Adliyesi’nde tuvalet krizi! Başsavcı avukatı kovdu

Antalya’da Kaş Adliyesi’nde başsavcının tuvaleti kullanan avukatı şikayet ederek polise yaka paça dışarı attırdığı iddia edildi.

Başsavcı G. F. İle avukat Hakan Tüzen arasında yaşanan tartışma sonrası Kaş Adliyesi’nde ortalık karıştı.

İddiaya göre Başsavcı G. F., avukat Hakan Tüzen’i tuvalete doğru yürürken gördü ve “Burası personel için” diyerek kullanmaması gerektiği konusunda uyardı.

G.F.’nin “Beyefendi burası personel tuvaleti. Aşağıda tuvalet var. Kullanamazsın” demesi üzerine avukat Tüzen “Avukatım ve bu tuvaleti kullanma hakkım var” cevabını verdi.

Kaş Adliyesi'nde 'makam tuvaleti' kavgası: Avukatı polis zoruyla çıkardı

Başsavcının koruma polisinin avukatı uyarmasının ardından avukat hakkında tutanak tutuldu.

“UĞRAŞACAĞIM SENİNLE GÖRECEKSİN”

İddiaya göre başsavcının avukata “Uğraşacağım seninle, Göreceksin” demesi üzerine avukat “Ne yapmak istiyorsan yap” cevabını verdi.

ANTALYA BAROSU’NDAN KINAMA

Söz konusu olayın ardından Antalya Barosu Başkanlığı, kınama yazısı yayınlayarak “Yaşanılan olayın izah edilecek bir tarafı yok. Her zaman olduğu gibi meslektaşlarımızın yanındayız” ifadeleriyle duruma tepki gösterdi.

“ADLİYENİN TUVALETİNDEN POLİS ZORUYLA ÇIKARTILDIM”

Hakan Tüzen, olayı sosyal medya hesabından tutanak fotoğrafı ile birlikte şöyle duyurdu: Kaş adliyesinde görev yapan bir avukat olarak, Başsavcısı Gökhan Feyzoğlu tarafından keyfi olarak adliyenin tuvaletinden polis zoruyla çıkartıldım.

ekran-goruntusu-2024-05-16-083921.png

İlgili Haberler