Babası 15 yaşındaki kızını hamile bırakıp öldürdü! Annenin itirafı Türkiye’yi ayağa kaldırdı

Babası 15 yaşındaki kızını hamile bırakıp öldürdü! Annenin itirafı Türkiye’yi ayağa kaldırdı

Isparta’da 10 yıl önce kaybolan 15 yaşındaki Şükür Türkan’ın annesinin yıllar sonra yaptığı itiraf Türkiye’yi ayağa kaldırdı.

Isparta’da 10 yıl önce babasıyla evden çıkıp kayıplara karışan 15 yaşındaki Şükür Türkan’ın annesi yıllar sonra Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına katılarak kan donduran iddialarda bulundu.

BABASI HAMİLE BIRAKIP ÖLDÜRDÜ İDDİASI

Kızı kaybolduktan 10 yıl sonra kayıp başvurusu yapan anne Fatma Erdem, kızını öz babası Mustafa Erdem’in taciz edip hamile bıraktığını ve öldürdüğünü iddia etti.

Kızı Şükür Türkan’ın babasıyla gittikten sonra bir daha eve dönmediğini söyleyen annenin iddiaları duyanların tüylerini ürpertti.

55.jpg

"KIZIMI KARIM YOK ETTİ"

Baba Mustafa Erdem, eşinin iddialarını reddederken “Kızımı karım yok etti” iddiasında bulundu, babanın tedirgin davranışları ise şüpheleri üzerine topladı.

Harekete geçen ekipler şüphelerin artması sonrasında baba Mustafa Erdem’i Çarıksaraylar kasabasındaki evinde, anne Fatma Erdem ise İstanbul’da kaldığı otelde gözaltına alındı.

nhg.jpg

Saatlerce süren sorgunun ardında anne serbest bırakılırken, baba 15 yaşındaki kızı Şükür Türkan Erdem’i öldürme suçu ile mahkemeye sevk edildi.

ekran-alintisi-9.jpg

GÖZALTINA ALINIP SERBEST BIRAKILDI

Baba Mustafa Erdem’in adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. Babanın serbest bırakılması sonrasında sosyal medyada #şüküriçinadalet" etiketiyle kampanya başlatıldı.

Şükür Türkan olayı nedir? 15 yaşındaki Şükür Türkan cinayetinde baba Mustafa Erdem ile ilgili iddialar kan dondurdu - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

İlgili Haberler