Kim Milyoner'deki 100 bin TL'lik futbol sorusu gündem oldu! Kenan İmirzalıoğlu kendini tutamadı

Kim Milyoner'deki 100 bin TL'lik futbol sorusu gündem oldu! Kenan İmirzalıoğlu kendini tutamadı
Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster programı, yarışmacıların cevaplarıyla sık sık sosyal medyada konuşuluyor. Yarışmadaki 100 bin TL değerindeki futbol soru büyük ilgi gördü. Soru sonrası Kenan İmirzalıoğlu kendini tutamadı.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen 'Kim Milyoner Olmak İster?'de sorulan 100 bin TL değerindeki soru sosyal medyada çok konuşuldu.

640xauto-003.webp

Sorulan soru şu şekildeydi:

"1959'dan günümüze kadarki Süper Lig tarihinde, art arda 90 iç saha maçında mağlup olmayarak 'kendi evinde en uzun süre yenilmeyen takım' unvanını elinde bulunduran hangisidir?"

Şıklar arasında A) Trabzonspor, B) Fenerbahçe, C) Galatasaray, D) Beşiktaş yer alıyordu.

Yarışmacı, yüzde elli joker hakkı ve çift cevap joker hakkını kullanarak sonunda A şıkkı olan Trabzonspor'u işaretleyerek doğru cevabı verdi.

uii.jpg

Bu başarı, programın heyecanını artırdı ve sosyal medyada geniş çapta tartışıldı.

Kenan İmirzalıoğlu ise soruyla ilgili şunları söyledi:

"Umut Bey, son iki seçeneğe inince Allah'tan ilk tercihi olarak Trabzonspor'u seçtiniz, yoksa memlekete girmeniz zor olurdu. Şenol Güneş'in kalesini kapattığı bir rekor süreç var. O süreçte olabilir mi? Şenol Hoca uzun süre kaleyi kapattı, hiç gol yemedi. Rekor bir süreydi, büyük ihtimal o dönemdi."

İmirzalıoğlu, devamında "Galatasaray'ın böyle bir serisi olsaydı, ben hatırlardım, yaşımın yetmediği zamanı da" dedi.

kk.jpg

KENAN İMİRZALIOĞLU KİMDİR

18 Haziran 1974'te Ankara'nın Bala ilçesine bağlı Üçen Köyü'nde çiftçi bir babanın oğlu olarak dünyaya gelen Kenan İmirzalıoğlu, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara'da teyzesinin yanında tamamladı.

Lise yıllarında derslerinde başarısız olması üzerine üniversite sınavlarını kazanamadı ve babasının cezası olarak köye çağırılarak çiftçilik yapmak zorunda kaldı. Bu deneyimden sonra dershaneye giderek Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'ne kabul edildi.

Üniversite yıllarında, arkadaşlarının teşvikiyle ve okul masraflarını karşılamak amacıyla bir mankenlik ajansına kaydoldu.

Yaklaşık bir buçuk yıl sonra, Türkiye'nin en prestijli mankenlik yarışmalarından biri olan Best Model of Turkey'e katılarak ülkenin en iyi erkek modeli seçildi. Bu başarıyla yetinmeyen Kenan, ardından Best Model of The World yarışmasında birinci olarak uluslararası arenada da adını duyurdu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar