Sır perdesi aralanıyor! Yurt dışında ölen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı

Sır perdesi aralanıyor! Yurt dışında ölen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı
Yurt dışında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilmişti. Taktaş’ın ailesinin isteği üzerine mezarı açıldı. Fenomenin cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

İşte Benim Sitilim yarışmasıyla tanınan sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), 3 Nisan'da ABD'de fenalaşması sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

i9i9.jpg

Taktaş'ın vefatından sonra, 20 Nisan'da Adana'daki Kabasakal Mezarlığı'na uçakla getirilen cansız bedeni defnedildi. Taktaş'ın ailesi, kızlarının daha önce darp edilmiş ve dalağını kaybetmiş olmasını ölüm sebebi olarak gördü ve bu nedenle Türk asıllı ABD vatandaşı ressam sevgilisi A.C.F.'den şikayetçi olmuştu.

Ailenin şikayeti üzerine yeniden otopsi yapılması için gerekli işlemler de başlatıldı.

640xauto-002.webp

MEZAR YENİDEN AÇILDI

Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın ailesinin başvurusunun ardından bugün sabah saatlerinde ekipler tarafından mezar yeniden açıldı. Taktaş’ın cansız bedeni mezardan çıkartılarak otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü.

Burada gazetecilere konuşan Taktaş ailesinin avukatı Fethi Öksüz, “Fethi kabir işlemini gerçekleştirdik. Cenaze şuanda Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’nda. Otopsi yapılacak ve sonucu bekleyeceğiz” dedi.

NE OLMUŞTU

Ünlü fenomenin cansız bedeni, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki evinde bulunmuştu. Taktaş'ın ailesi, kızlarının ressam sevgilisinden şikayetçi olmuştu.

Taktaş'ın Instagram hesabının eski sevgilisi tarafından ele geçirildiği iddia edilmişti. Taktaş'ın sosyal medya profil fotoğrafına korku filmi karakteri Chucky'nin görselinin eklenmesi, herkesin ürpermelerine neden olmuştu.

Taktaş'ın, daha önce annesine "Benim ölüm Türkiye'ye gelir" dediği ileri sürülmüştü.

Kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için yurt dışında otopsi yapıldıktan sonra Taktaş'ın cansız bedeni, Adana'daki Kabasakal Mezarlığı'na getirilip defnedilmişti.

Taktaş'ın ailesi, daha önce şiddet görmüş ve dalağını kaybetmiş olan kızlarının cinayete kurban gittiğini iddia ederek avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi A.C.F.'den şikayetçi olmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar