Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin fragmanı yayınlandı

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin fragmanı yayınlandı
Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Boran Kuzum ve Hakan Kurtaş'ın başrollerini paylaştığı Netflix dizisi 'Kimler Geldi Kimler Geçti'nin resmi fragmanı yayınlandı.

'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisi, Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı ve Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Meriç Aral, Bade İşçil, Esra Ruşan ve Efe Tunçer gibi bir oyuncu kadrosunu bir araya getirdi.

Serenay Sarıkaya'lı 'Kimler Geldi Kimler Geçti'den fragman - Resim: 2

'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinin yaratıcılığını Ece Yörenç, yönetmenliğini Bertan Başaran üstlenirken, yapımını Ay Yapım yapıyor.

Serenay Sarıkaya'lı 'Kimler Geldi Kimler Geçti'den fragman - Resim: 3

'Kimler Geldi Kimler Geçti', izleyicilere modern dünyanın ilişkilerini inceleyerek, kendi ilişkileri ve arkadaşlıkları hakkında yeni bakış açıları sunmayı hedefleyen bir dizidir. Dizinin yayın tarihi 9 Mayıs'ta olacak ve sadece Netflix platformunda izlenebilecek.

Serenay Sarıkaya'lı 'Kimler Geldi Kimler Geçti'den fragman - Resim: 4

İlk aşkının ihanetiyle yaralanan başarılı avukat Leyla Taylan, yıllar sonra flört dünyasına geri dönerek acısından kurtulmaya çalışır.

Serenay Sarıkaya'lı 'Kimler Geldi Kimler Geçti'den fragman - Resim: 5

Arkadaşları ve yakışıklı şef Şeyyaz'ın yardımıyla ayrılığın acısını atlatan Leyla, "yılın boşanma davası" olarak nitelendirilen bir davanın ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu'nun avukatlığını üstlenir.

Serenay Sarıkaya'lı 'Kimler Geldi Kimler Geçti'den fragman - Resim: 7

15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış olan ilişki katili koleksiyoner Cem Murathan'ı savunmak için Leyla, müvekkilini en ateşli şekilde savunacak, ancak bu durumun ortaya çıkardığı ateş ortalığı toz duman edecektir.

Serenay Sarıkaya'lı 'Kimler Geldi Kimler Geçti'den fragman - Resim: 8

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar