Kocasının sevgilisine doğum yaptırdı! Kötü Kan dizisindeki sahne herkesi ayağa kaldırdı

Kocasının sevgilisine doğum yaptırdı! Kötü Kan dizisindeki sahne herkesi ayağa kaldırdı

Kötü Kan dizisinde kadın karakterin kocasının çocuğunu taşıyan kadına doğum yaptırması herkesi ayağa kaldırdı.

Kötü Kan dizisindeki sahne herkesi ayağa kaldırdı

Eylül sezonunda ekrana gelen yeni diziler arasında ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çeken Kötü Kan’ın son bölümündeki doğum sahnesine tepki yağdı.

Ertan Saban ve Damla Sönmez'in başrollerini paylaştığı NOW TV'nin yeni dizisi "Kötü Kan," 3. bölümündeki doğum sahnesiyle gündeme oturdu.

Kötü Kan dizisindeki doğum sahnesi tepki çekti!

KOCASININ SEVGİLİSİNİ DOĞURTTU

Sahnede, Hüseyin Avni Danyel'in canlandırdığı Fevzi karakterinin, resmi nikahlı eşinin kocasının sevgilisini doğurtması sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Kötü Kan dizisindeki doğum sahnesi tepki çekti!

Sosyal medya kullanıcıları, doğum sahnesini eleştirerek, "Bunları nasıl yazıyorsunuz?" gibi yorumlar yaptı. Tepkilerin ardından dizinin reytinglerinde nasıl bir değişim olacağı ise merak konusu oldu.

DİZİNİN HİKAYESİ NE?

"Kötü Kan," eski bir polis memuru olan Kartal'ın bir gece kulübünde güvenlik müdürlüğü yaparken mafya ile başının belaya girmesini ve yıllardır uzakta yaşadığı çocuklarına yeniden baba olma çabasını konu alıyor. Dizi, dikkat çekici hikayesi ve Ertan Saban'ın performansıyla iddialı bir başlangıç yapmasına rağmen, beklentileri karşılayamadı ve düşük reyting sonuçları alarak final yapma ihtimali gündeme geldi.

İlgili Haberler