Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi sorulunca Nergis Kumbasar'dan olay sözler

Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi sorulunca Nergis Kumbasar'dan olay sözler

Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı ilişki, ailesi tarafından onaylanmamıştı. Erbil'in özel hayatı, eski eşi Nergis Kumbasar'a da soruldu. Kumbasar'ın cevabı kısa sürede gündem oldu.

Bir dönemin popüler şovmenlerinden Mehmet Ali Erbil, yıllardır çapkınlıkları, dobra tavırları ve sık sık sevgili değiştirmesiyle tanınıyor. Kendisinden 40 yaş küçük olan 24 yaşındaki Gülseren Ceylanla aşk yaşan Erbil, toplamda beş evlilik yaptı.

Altıncı kez evlenmeye hazırlanan Mehmet Ali Erbil’in yeni ilişkisini ailesi onaylamadı.

yty.jpg

GALADA GÖRÜLDÜLER

Erbil ve genç sevgilisi, kısa bir süre önce Mehmet Ali Erbil'in başrolünde yer aldığı "The Hope" filminin galasında birlikte görüntülendi. 1989-1996 yılları arasında evli kaldığı ve kızı Yasmin'in annesi olan eski eşi Nergis Kumbasar da oradaydı.

0p.jpg

ESKİ EŞTEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Kumbasar'a, 'Mehmet Ali'nin kendisinden 40 yaş küçük biriyle birlikte olması sizi rahatsız etmiyor mu?' diye soruldu. Ünlü oyuncu, 'Aman aman, bana böyle sorular sormayın. Mehmet Ali'nin özel hayatı beni ilgilendirmiyor' diyerek yanıt verdi.

Nergis Kumbasar'ın bu tepkisi kısa sürede gündeme oturdu ve sosyal medyada, 'Allah kurtarmış seni', 'Kadın kurtulduğuna şükrediyordur' gibi yorumlar yapıldı.

640xauto.webp

NERGİS KUMBASAR KİMDİR

Nergis Kumbasar, 25 Mayıs 1963'te Ankara'da doğdu. İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Profesörü Abidin Kumbasar'ın kızı olan Nergis Kumbasar, babasının işleri nedeniyle anaokulunu Amerika Birleşik Devletleri'nde tamamladı.

TED Ankara Koleji'nde eğitimine devam ederken annesi tarafından mankenlik ve zarafet okuluna gönderildi. Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nde iktisat eğitimi alırken bu eğitimini yarıda bırakıp İstanbul'da mankenlik kariyerine başladı.

987444085185498e9696f7390cafe2c7.jpg

Yıllar sonra bu kararı için "en büyük pişmanlığım" diyecekti. O dönemde birçok reklam filminde rol aldı. 1985'te TRT'de yayımlanan Dokuzuncu Hariciye Koğuşu dizisindeki Nüzhet rolüyle oyunculuğa adım attı. Aynı dönemde sunuculuk yapmaya da başladı.

1989 yılında Türk oyuncu ve şovmen Mehmet Ali Erbil ile evlendi. 1995'te bu evlilikten Yasmin adında bir kızı dünyaya geldi. 1996'da boşandı.

pgp.jpg

2000 yılında Eyvah Kızım Büyüdü dizisindeki Berna rolüyle tekrar televizyon ekranlarında boy gösterdi. İlerleyen yıllarda çeşitli projelerde yer aldı. 2007'de Evimin Erkeği dizisiyle senaristliğe adım attı. Kiralık Aşk dizisinde Neriman karakterini canlandıran Nergis Kumbasar, son olarak ise 5 bölüm süren Darısı Başımıza adlı dizide rol aldı.

gftf.jpg

İlgili Haberler