Demet Akalın bikinili pozuyla olay oldu... Şov yapar gibi göbeğini açmıştı! Kasları da mı estetik

Demet Akalın bikinili pozuyla olay oldu...  Şov yapar gibi göbeğini açmıştı! Kasları da mı estetik

Miami'ye tatile giden ünlü şarkıcı Demet Akalın, son paylaşımlarından birinde şezlongda uzanırken çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı. Akalın'ın uzun bir aradan sonra bikinili fotoğraf paylaşması dikkat çekti.

Bir süre sağlık sorunları yaşayan ve bu nedenle kortizonlu ilaçlar kullanmak zorunda kalan Akalın, bu süreçte kilo almıştı. Sevilen pop şarkıcısı, nihayet istemediği kilolardan kurtulmayı başardı.

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Akalın, programının sezon finali yapmasının ardından Miami'ye tatile çıktı.

6657f62d1731b776-w1200xh2129.webp

Miami'deki seyahatinden sık sık fotoğraflar paylaşan şarkıcı, pembe bikini takımıyla çekilmiş bir pozunu "Miami" notuyla takipçilerine sundu. Ayrıca, şezlongda uzanırken çekilmiş fotoğraflarıyla fit görünümü de gözlerden kaçmadı.

KARIN KASINI GÖSTERMİŞTİ

Şarkıcı Demet Akalın, birkaç hafta önce kısa sürede 10 kilo verdiğini duyurmuştu. Bir operasyon geçirdiğini belirten ünlü şarkıcı, şu açıklamayı yapmıştı:

"Zayıfladım ve herkes bunun nasıl olduğunu merak ediyor. Küçük bir operasyon geçirdim. Bu tür işlemlerden korkuyordum ama bu sefer doktoruma güvendim. 10 kilodan fazla kaybettim."

a1gu27n9zegl8t1oxfeo4w.webp

"LİPOSUCTİON YÖNTEMİYLE YAĞLARINDAN KURTULDU"

Liposuction yöntemiyle fazla yağlarından kurtulan Akalın, "Doktorum 6 kilo yağ aldı. Şimdiye kadar toplam 10 kilo verdim ve daha fazlasını da vereceğim. Diyet de yapıyorum. Amacım 10 yıl önceki kıyafetlerime sığabilmek" demişti.

Akalın, fit vücudunu sergileyen bir fotoğraf paylaştı. Ayna karşısında poz veren şarkıcı, karın kaslarını gösterdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

"Kaslar lens mi?" kaslarının da estetik olduğu iddia edilince, Demet Akalın, kendisine sorulan soruya cevap verip "Aşk olsun" cevabını vermişti.

8uu8.jpg

9oo9.jpg

.jpg

İlgili Haberler