Meral Akşener ortaya çıktı. Nerede olduğunu komşusu ele verdi

Meral Akşener ortaya çıktı. Nerede olduğunu komşusu ele verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sürpriz görüşme sonrası kayıplara karışan Meral Akşener, ortaya çıktı. Bakın kime komşu olmuş!

İYİ Parti’deki Genel Başkanlık görevi sonra eren Meral Akşener, son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı sürpriz görüşmeyle siyaset gündemine yeniden oturmuştu. Akşener’in bu ziyareti İYİ Parti’de büyük ses getirmiş, tepki üzerine tepki gelmişti.

Akşener - Erdoğan görüşmesi, İYİ Parti'yi karıştırdı: Partililerden olağanüstü kurultay talepleri geliyor - Medyascope

Partinin kurucularından Koray Aydın, istifa kararını duyururken Akşener’e “İYİ Parti’de varlığımıza, görüş, fikir ve önerilerimize artık pek fazla ihtiyaç duyulmadığına üzülerek kanaat getirmiş bulunuyorum. Bu kanaate varmamda Saray'daki malum görüşme ve sonrasındaki gelişmeler, bardağı taşıran son damla olmuştur. Dolayısıyla bu kanaatim yaklaşık iki yıllık bir sürece dayanan, belli bir birikimin sonucudur” sözleri ile tepki göstermişti.

Akşener’in Sinan Ateş’in cinayetine ilişkin davanın hiçbir duruşmasına katılmaması da büyük dikkat çekmişti. Erdoğan ile görüşmesi sonrası sessizliğe bürünen Akşener, sonunda ortaya çıktı.

ÜNLÜ OYUNCU İLE KOMŞU OLDU

Ünlü oyuncu Ümit Erdim, Akşener’in kendisine komşu olduğunu belirten bir fotoğraf paylaştı.

ekran-goruntusu-2024-07-07-145918.jpg

“MERAL TEYZESİNE ANLATTI”

Kızı Ses bisiklet sürerken, Akşener’in arkasından sarıldığı bir fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşan ünlü oyuncu “Akşam yürüyüşü sırasında Meral teyzesinin önünü kesip artık iki tekerlekli bisiklet kullanabildiğini anlattı” ifadelerini kullandı.

Erdim, fotoğrafın altında “Komşuculuk kazanacak” notunu da ekledi. Daha önce Akşener’in Sapanca’daki çiftlik evine yerleştiğini öne sürülmüştü.

ekran-goruntusu-2024-07-07-151941.jpg