Yarım saat arayla iki kadını katletti! Semih Yalçın'ın babası ilk kez konuştu! Şoke eden detaylar

Yarım saat arayla iki kadını katletti! Semih Yalçın'ın babası ilk kez konuştu! Şoke eden detaylar

İstanbul Fatih'te yaşanan kan donduran olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. 19 yaşındaki cani Semih Yalçın'ın kasaplı yaptığı ve 5 kez psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi. Yalçın'ın babası ilk kez konuştu...

Yarım saat arayla iki genç kadını katletti

Türkiye'nin gündemine oturan İstanbul Fatih'te dehşet yaratan katliamla ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Dün (4 Ekim) Semih Yalçın intihar etmeden önce yarım saat arayla iki kadını vahşice katlederek intihar etmişti.

Hafızlardan kolay kolay silinmeyecek bu korkunç katliamı yapan cani Semih Yalçın'ın babası konuştu. 19 yaşındaki caninin kasap olduğu ve daha önce 5 kez psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü ve hakkında daha önce 2 kez kayıp başvurusu yapıldığı öğrenildi.

BİR KEZ İNTİHARA KALKIŞMIŞ

Fatih nüfusuna kayıtlı 19 yaşında ve suç kaydı olmadığı tespit edilen Semih Çelik, bir kez intihara kalkışmış.

BABASI KONUŞTU

Korkunç olayın ardından Çelik'in babası Adem Çelik ilk kez konuştu. Kurye olarak çalışan baba Adem Çelik, polise, Eyüpsultan ilçesinde öldürülen maktul Ayşenur Halil isimli genç kızın oğlunun sevgilisi olduğunu, Fatih’te surlarda öldürdüğü İkbal Uzuner adlı genç kızın da oğlunun okul arkadaşı olduğunu söyledi. Oğlunun psikolojik sorunlarının olduğunu anlatan baba, oğlunun daha önce rahatsızlığıyla ilgili hastanede tedavi gördüğünü söyledi.