Müge Anlı’yı çileden çıkaran itiraf! Kanuni Sultan'ı bile geçmişsin

Müge Anlı’yı çileden çıkaran itiraf! Kanuni Sultan'ı bile geçmişsin

Müge Anlı’nın yeni sezonuna hızlı başladığı Tatlı Sert programında ortaya çıkan bir olay stüdyoyu birbirine kattı.

Kanuni Sultan'ı bile geçmişsin

Banu Çelen isimli genç kız, çocuğunun babası Murat Gümüş’ün kendisini evlilik vaadiyle dolandırdığını, nikahsız düğün sonrası terk edildiğini iddia etmişti.

“BABAMDAN 500 BİN TL ALDI”

“Bana kendi paramla düğün yaptırdı. Düğünde takılanları da çaldı. 1 milyon TL zarara uğradım” diyerek Müge Anlı’dan adamı bulmasını isteyen genç kadın, başına gelenleri şöyle anlatmıştı: 5 bankadan kredi kartı çıkarttı. Bütün düğün ödemelerini o kartla yaptı. Babamdan da destek gördü. 'Benim birini vururken görüntüm alınmış. Bana şantaj yapıyorlar. Ya sermayemi yedireceğim ya da cezaevine gireceğim.' diyerek babamdan 500 bin TL aldı.

6666.png

“MÜZİKHOL İŞLETEN BİR ADAM”

Banu Çelen, canlı yayına gelen telefon ile hayatının şokunu yaşadı. İsmini vermek istemeyen bir kişi yayında şunları söyledi: Murat Bey'in ağzına yalan yuva yapmış. Elif hamile kaldığı günden itibaren haberi vardı. Elif'in yanında olmak istedik. Çocuğun babasız büyüyeceğini biliyorduk. Destek çıkmadı, destek çıkanlara da tehditler savurdu. Beni arayıp 'Evinize almayacaksınız' dedi. Müzikhol işleten bir adam birçok kadını orada mağdur edip tehdit edip bir şekilde ortada bırakan rezil bir insan dedi.

mkiiii.png

“AYNI ANDA ÜÇ KADINI HAMİLE BIRAKTI”

Telefonda konuşan genç kadın Murat Gümüş hakkında öyle bir şey söyledi ki hem Müge Anlı hem de stüdyodaki seyirciler duyduklarına inanamadı. Genç kadın “Hepsi bağlanmak istiyor. 'Çocuk esirgeme kurumuna veririm' dediği için kadınlar bağlanamıyor. Aynı anda üç kadını hamile bıraktı” itirafını yaptı.

Aynı anda 3 kadını hamile bıraktığı iddiasını reddeden Murat Gümüş ise Yasmin isimli kızından haberinin olmadığını söyledi. Gümüş “Bir tane daha çıkmaz” diyerek kendini savundu.

Elif isimli ilişki yaşadığı diğer kadı ise "Bir tane daha çocuğu çıkarsa hadım edilsin, millet kurtulsun" yanıtını verdi.

İlgili Haberler