Narin’in katilini itiraf etti! Baba Arif Güran 42. günde dayanamadı

Narin’in katilini itiraf etti! Baba Arif Güran 42. günde dayanamadı

Narin Güran’ın babası Arif Güran, “Ondan başka kimse değil” diyerek kızının katilinin kim olduğunu açıkladı.

Baba Arif Güran 42. günde dayanamadı

Türkiye’nin yüreğini yakan 8 yaşındaki Narin’in ölümünün üzerinden 42 gün geçmesine rağmen hala cinayet aydınlatılamadı. Her gün yeni bir detayın ortaya çıktığı olayda Güran ailesinden 12 kişi tutuklu kalmaya devam ederken, baba Arif Güran yeni bir açıklama yaptı.

A Haber’e konuşan baba Güran, tutuklu ailesine ilişkin “Devlet, ailemden 12 kişiyi gözaltına aldı. Karım, abim, oğlum, yengem... Varsa bir suçları devlet cezasını verecek. Ben hiçbirinin yanına gitmedim. Bir köyün içinde kızım kayboluyor, kimse görmüyor. Herkes kör olmuş, kimse duymuyor” dedi.

Narin Güran cinayetinde Histopatoloji raporu çıktı: Katil arkadan koluyla boynunu sarmış

“NORMALDE O ARABAYI OĞLU KULLANIYOR”

Cinayeti ilk kez açıklayan komşu Nevzat Bahtiyar’a itirafçı denilmesinin canını yaktığını söyleyen baba Güran şöyle tepki gösterdi: Nevzat'ın arabası kapısının önünde değildi. Normalde o arabayı oğlu kullanıyor. Bunu niye söylemiyorlar. Bu araba nasıl Nevzat'a geldi. Kim getirdi? O gün o kırmızı araba köyde değildi. O adam her akşam gelip yanımda oturuyor, o adam canidir. Ha yapan ha saklayan... Bana sorarsanız ondan başkası değildir. O namussuz o arabayı getirip kızımı avlunun içinde arabaya koymuş. Ondan başka da kimse değil. Şuna soruşturma var, devletin elinden gelenin fazlasını yapıyor ve zaten bulacaklar.

Narin'in babası Arif Güran, serbest kaldıktan sonra ilk kez konuştu - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

“NERESİ İTİRAFÇI BUNUN?”

Nevzat Bahtiyar için “Fakir rolü oynuyor bu insan canidir” diyen baba Güran “Bir de itirafçı diyorlar, Allah'tan korkmuyor musunuz? Tüm televizyonlarda itirafçı diyor, kızım bulunduktan sonra o vahşi yakalandı, neresi bunun itirafçı? diyerek sert çıktı.