Mustafa Sarıgül’den flaş Kılıçdaroğlu itirafı

Mustafa Sarıgül’den flaş Kılıçdaroğlu itirafı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili sözleri dikkat çekti.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Sözcü'den Saygı Öztürk'e konuştu. Sarıgül, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin sonuçları, ekonomik kriz, anayasa tartışmalarına ilişkin çıkarımlar yaptı.

MUSTAFA SARIGUL'UN PARTIYE KATILIMI (FOTO 1/3) | Cumhuriyet … | Flickr

Sarıgül’ün konuşmaları arasında Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki açıklaması ise dikkat çekti. Medyaya, partisiyle ilgili de açıklamalar yapan Erzincan milletvekili, verdiği mesajları şöyle özetledi:

“KILIÇDAROĞLU CHP’Yİ ZORA SOKMAZ”

Partiyi yönetenlerin duvarcı ustası gibi olması gerektiğini vurgulayan Sarıgül “Kurultayda farklı tutumlar izlemiş olsak da hepimiz CHP’liyiz. Bize düşen görev yönetimin arkasında durarak, partimizi başarılı kılmaktır. Şimdi de hepimize düşen görev Genel Başkanımız Özgür Özel’e destek vermektir. Sayın Kılıçdaroğlu CHP’yi zora sokacak bir davranış içine girmez, Sayın Özgür Özel de Sayın Kılıçdaroğlu ile ilişkilerine özen gösteriyor. Hiçbir sorun yok” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül'le Bir Araya Geldi - Cumhuriyet Halk Partisi

“ÖZEL-ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ SEÇMEN İSTEDİ”

Sarıgül, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmesine ilişkin ise şu yorumu yaptı: Sayın Özgür Özel’in Sayın Erdoğan ile görüşmesini isteyen seçmendir. Seçmen 31 Mart ta siyasileri normalleşmeye, makulleşmeye çağırdı.

Kılıçdaroğlu'ndan Mustafa Sarıgül'e ziyaret - Son Dakika Haberleri İnternet

İlgili Haberler