Narin cinayetinde ‘cezaevi’ detayı! Amca Salim Güran'a özel yasak

Narin cinayetinde ‘cezaevi’ detayı! Amca Salim Güran'a özel yasak

Türkiye'nin dört gözle çözülmesini beklediği Narin Güran cinayetinde cezaevindeki yeni yasak, dikkat çekti.

Amca Salim Güran'a özel yasak

Narin Güran cinayetinde 36. gün geride kalırken cinayetin kim yada kimler tarafından işlendiğine dair düğüm hala çözülemedi.

Türkiye’nin yüreğini yakan sır cinayette son olarak tutuklu yenge Hediye Güran ile anne Yüksel Güran’ın eczaneye gittiği, yengenin eşi 1 aydır evde olmadığı halde gebelik önleyici ilaç aldığı ortaya çıkmıştı.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKMIŞTI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olaya ilişkin yeni kamera görüntülerinin bulunduğunu duyurarak “Baz istasyonu tespitleri devam ediyor, tespit edilen kamera görüntüleri var. Bu kamera görüntüleri dün TÜBİTAK'a gönderildi! Hem ses hem de görüntü anlamında çalışma yapılıyor” demişti.

Tutuklu Salim Güran'ın eşi Melek Güran'ın ifadesi ortaya çıktı: 'Salim'den şüpheleniyorum'

Soruşturma çerçevesinde cezaevinde tutuklu bulunan Güran ailesine ilişkin yeni bir detay daha ortaya çıktı.

AMCA SALİM’E ÖZEL ODA

TV100 muhabiri Canan Altıntaş, bir numaralı şüpheli amca Salim Güran’ın yüksek güvenlikli bir odaya alındığını açıkladı. Altıntaş T tipi cezaevindeki hücresinden çıkarılan Salim Güran hakkında şu bilgiyi verdi: Salim Güran T tipi cezaevinde tekli hücredeydi ama dün gece itibarıyla yine aynı kampüs içerisinde yüksek güvenlikli izole hücreye bırakıldı. Bu hücrede televizyon yok ve akrabaları ile görüş yok. Soruşturmaya tamamlanıncaya kadar Salim Güran'ın tutukluluk hali bu şekilde devam edecek.

HEPSİ TEKLİ HÜCREDE

Altıntaş “Tutuklu olan isimler anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ve diğer tutuklu isimlerde tekli hücredeler ve birbirleriyle görüşmeleri , akrabaları ile görüşmeleri de yasak” dedi.