Narin cinayetinde kör nokta detayı! Nevzat Bahtiyar’ın kurnaz planı ortaya çıktı

Narin cinayetinde kör nokta detayı! Nevzat Bahtiyar’ın kurnaz planı ortaya çıktı

Narin Güran cinayetini ilk itiraf eden Nevzat Bahtiyar’a yönelik ortaya çıkan yeni detay, dikkat çekti.

Nevzat Bahtiyar’ın kurnaz planı ortaya çıktı

Türkiye’nin yüreğini yakan minik Narin Güran’ın ölümüne ilişkin sır perdesi henüz aralanmamışken, cinayeti ilk itiraf eden Nevzat Bahtiyar’a ilişkin yeni bir detay daha ortaya çıktı.

NARİN’İN CANSIZ BEDENİNİ ORADA TESLİM ALMIŞ

Sabah’tan Hüseyin Kaçar’ın haberine göre, Güran ailesinin komşusu olan Nevzat Bahtiyar’ın amca Salim Güran’dan Narin’in cansız bedenini bir ağaç altında teslim aldığı ortaya çıktı.

Nevzat Bahtiyar'ın Narin Güran'la son görüntüsü ortaya çıktı

AĞAÇ ÇEVREDEN GÖRÜNMÜYOR

Eğertutmaz deresine giden yol üzerinde bulunan ağacın, çevreden görünmemesi dikkat çekerken, okula 100, Bahtiyar’ın evine ise 80 metre mesafede bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

Narin Güran Cinayetinde 7 Dakikalık Kritik Kamera Kayıtları Gün Yüzüne Çıktı - AHB Medya

Kaybolduğu günden bu yana herkesin bulunması için seferber olduğu 8 yaşındaki Narin Güran’ın kim yada kimler tarafından öldürüldüğüne ilişkin soruşturma devam ediyor.

İtirafçı Nevzat Bahtiyar tutuklandı...

“ODA ODA HERKESİN NEREDE OLDUĞU BELLİ”

Soruşturma hakkında dün son bilgileri aktaran Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, çok önemli delillere ulaşıldığı belirterek şunları söylemişti: Tutukluların yanı sıra adli kontrollü olan şüpheliler var yaklaşık 250'ye yakın kişinin ifadesi alındı. Tespit edilen kamera görüntüleri oldu, bu görüntülerin TÜBİTAK'ta değerlendirmesi yapıldı sonrasında Narin kaybolduktan sonra evlerinin önüne kamera takanlar oldu. Bu kameralara giren o görüntülerde toplanıp dağılan ve o konuşmalarla ilgili TÜBİTAK incelemeleri yapıldı yine HTS kayıtları tespit edildi. Özellikle daraltılmış baz çakışmalarıyla çok önemli verilere ulaşıldığını söyleyebiliriz oda oda herkesin nerede olduğu o baz kayıtlarında belli.

İlgili Haberler