Narin'in annesinin yaktığı ağıt duyanları şoke etti! Günler sonra ortaya çıktı

Narin'in annesinin yaktığı ağıt duyanları şoke etti! Günler sonra ortaya çıktı

Diyarbakır'da Narin Güran cinayeti soruşturması devam ederken, anne Yüksel Güran'ın haftalar önce çekilen bir görüntüsü gündem oldu. Gülistan Doku'nun ailesinin yaptığı ziyarette, gözyaşları içinde ağıt yakan anne Yüksel Güran'ın söylediği sözler dikkat çekti.

Narin'in annesinin yaktığı ağıt duyanları şoke etti

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayet soruşturması hala netlik kazanmadı. Katil veya katilleri belirlemek amacıyla her olasılık değerlendirmeye alınıyor. Uzmanlar, anne, ağabey ve amca gibi tutuklu sanıkların ifadelerine başvururken, özellikle aile üyelerinin çelişkili ifadeleri dikkat çekiyor.

O ANLAR DİKKAT ÇEKTİ

Narin Güran'ın Diyarbakır'daki köylerinde kaybolmasından 3 gün sonra, Gülistan Doku'nun ailesinin yaptığı ziyaret sırasında kaydedilen bir detay haftalar sonra gündem oldu.

"NARİN'İN ANNESİ DE BU HALE DÜŞMESİN"

Tunceli'de 4,5 yıldır kayıp olan Gülistan Doku'nun ablası Aygül Doku, anne Yüksel Güran’ı ziyaret etti. Doku, Güran’a sarılarak ağlarken, "Gülistan'ımız 4 yıldır yok, karanlıkta kaldı. Şuramıza alev düştü. Narin'in annesi de bu hale düşmesin diye herkesi Narin'i aramaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

goruntu-haftalar-sonra-ortaya-cikti-bir-koseye-17824668-6179-amp.webp

YÜKSEL GÜRAN: NE OLUR KIZIMI BIRAKIN, NE OLUR BİR KÖŞEYE ATIN

Ziyaret sırasında anne Yüksel Güran'ın ifadeleri dikkat çekerken, sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, annenin şu sözleri sarf ettiği duyuldu:

"Narin karanlıkta kalmasın. Gülistan'ın ailesi yanmış biz de yanmayalım. Kimseler yanmasın. Ne olur kızımı bırakın, ne olur bir köşeye atın. Ne olur benim kızıma göstermeyin. Kızım biliyor, dayanamıyor."

goruntu-haftalar-sonra-ortaya-cikti-bir-koseye-17824668-4756-m.webp

ANNE GÜRAN TUTUKLANMIŞTI

Savcılık, anne ve oğlunu "çocuğu kasten öldürmeye iştirak" suçlamasıyla tutuklama talebiyle mahkemeye sevk ederken, hakimlik bu tutuklamayı "çocuğu kasten öldürmek" suçundan gerçekleştirdi.

Hakim, anne ve oğulun "çocuğu kasten öldürmek" suçuna dair kuvvetli şüpheler ve dosyadaki mevcut delillerin yanı sıra verdikleri çelişkili ifadeler nedeniyle tutuklanmalarına karar verdi.