Evinden bin şişe bebe yağı çıkmıştı! Mide bulandıran planı sızdı

Evinden bin şişe bebe yağı çıkmıştı! Mide bulandıran planı sızdı

Dünyaca ünlü rap şarkıcısının yaklaşık 10 aydır devam eden davasında sona yaklaşıldı. Mahkeme kaç yıl ceza verecek?

Evinden bin şişe bebe yağı çıkmıştı

Müzik dünyasında Puff Daddy ismiyle bilinen 1990'lı yıllarda dünya çapında şöhret olan Rap şarkıcısı Sean Diddy Combs’ın evinde güvenlik güçleri tarafından yapılan aramada 1000 şişe bebe yağı, uyuşturucu, kayganlaştırıcı jel ve pornografik videolar ele geçirilmişti.

Aynı zamanda aramalarda seri numaraları tahrif edilmiş üç adet AR-15 de dahil olmak üzere çeşitli ateşli silahlar ve mühimmat da ele geçirilmişti.

Sean 'Diddy' Combs charged with sex trafficking in sprawling indictment, held without bail - ABC News

‘CİNSEL SUÇ İMPARATORLUĞU KURDU’ İDDİASI

"İğrenç bir cinsel suç imparatorluğuna başkanlık etmekle" suçlanan şarkıcı için yargıç, kefaletsiz olarak hapse atılmasına karar verdi.

İddianameye giren raporda Combs'un kadın ve erkek kurbanları özel cinsel performanslara teşvik ettiği ve onları sıklıkla filme aldığı bilgisi yer aldı.

Sean 'Diddy' Combs: What are the latest allegations against the rapper as he's arrested in New York? | The Independent

İddianamede ayrıca Combs'un kadınları yıllarca istismar ettiği, çektiği videolar ile şantaj yaptığı ve kurbanlarını hizada tutmak için şok edici şiddet eylemlerinde bulunduğu, bu eylemlerin bir ortaklar ve çalışanlar ağı tarafından yukarıdan aşağıya koordine edildiği ve kolaylaştırıldığı iddia edildi.

İddianamedeki tüm suçlamalardan mahkumiyet alması halinde Combs, ömür boyu hapis cezası olasılığıyla birlikte zorunlu 15 yıl hapis cezası alacak.

İlgili Haberler