Narin’in kuzenine tuzak soru! 1 gün sonra bulup saklamış

Narin’in kuzenine tuzak soru! 1 gün sonra bulup  saklamış

Narin'in cinayetine ilişkin soruşturma devam ederken tutuklu kuzenine sorulan tuzak soru ortaya çıktı.

1 gün sonra bulup saklamış

Diyarbakır’da 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin’in cinayetine ilişkin soruşturma devam ederken gerçeklerde bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor.

23 yaşındaki tutuklu kuzen Muhammed Kaya’nın Narin kaybolduktan 1 gün sonra yolda bulduğu terliğini jandarmadan sakladığı ortaya çıktı.

NARİN GÜRAN OLAYI ÇÖZÜLDÜ MÜ? Tutuklamalar sonrası gündemde! Narin'i kim neden öldürdü? - Galeri - Laykla Neler Oluyor

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, savcılık kuzen Muhammed Kaya’ya “Bulduğunuz terliği neden sakladınız?” sorusunu sordu.

Narin cinayeti: Akrabaları ceset bulunmasın diye 50 sahte ihbar yapmış - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

Kaya soruya, “Ben yolda araba ile yeğenlerime süt almak için seyir halindeyken Çarıklı yolunda terliği gördüm. Terliğin çingenelere ait olduğunu düşünerek, terliğe bakmadım. Sonra dönüşte aynı terlik yine yolun ortasındaydı. Terlik köyden 2.5 km uzaklıktaydı. Ben terliği alıp arabaya koydum. Araç kahverengi, 21 plakalıydı. Köye geldiğimde bir kargaşa vardı ve köydekiler bir odada jandarma görevlileri ile birlikte toplanmışlardı. Ben bu kargaşada terliği söylemeyi unuttum” cevabını verdi.

Terliği arabada bulan Osman’ın Jandarmaya teslim ettiğini belirten Kaya “Osman aracın kapısını açtığında terliği görüp, bunları nereden aldığımı sordu. Yolda bulduğumu söylemem üzerine Osman bu terliği görevlilere teslim etti” dedi.

Jandarmaya teslim edilen terliğin, yapılan incelemede Narin’e ait olmadığı ortaya çıkmıştı.