Nedim Şener ile Abdülkadir Selvi arasında Ayhan Bora Kaplan polemiği

Nedim Şener ile Abdülkadir Selvi arasında  Ayhan Bora Kaplan polemiği

Hürriyet yazarları Abdülkadir Selvi ve Nedim Şener bugünkü yazısında, Ayhan Bora Kaplan krizi hakkında birbiriyle çelişen yazılar kaleme aldı. İşte detaylar…

Hürriyet yazarları Abdülkadir Selvi ve Nedim Şener, bugünkü yazılarında darbe iddialarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundular.

250491.jpg

Selvi, Ayhan Bora Kaplan’a yönelik yapılan soruşturmanın sonucunda darbe iddialarını destekleyecek herhangi bir bulguya ulaşılamadığını belirtirken, Şener ise FETÖ mensuplarının hükümet aleyhindeki tavrını vurguladı.

abdulkadir-selvi.webp

Selvi, bugünkü köşe yazısında, darbe iddialarının üzerindeki sis perdesini kaldırdı. Yapılan kapsamlı soruşturmanın sonuçlarına göre, darbe iddialarını destekleyecek herhangi bir kanıt bulunmadığını aktardı.

Özellikle daha önceki yazılarında "Sürprizlere hazır olun" uyarısında bulunan Selvi, ilk günden itibaren serinkanlı olunmasını ve manipülasyonlara karşı dikkatli olunmasını vurguladı.

ŞENER TERSİNİ SÖYLEDİ

795156image1.jpg

Öte yandan, Nedim Şener ise köşe yazısında, FETÖ mensuplarının hükümete karşı tavrını ve darbe iddialarını nasıl kullandıklarını ele aldı.

Şener, FETÖ'nün kumpaslarına karışmış isimlerin bile "Hükümete darbe yok" diyerek gündemi belirlediğini belirtti.

650x344-ayhan-bora-kaplan-davasinda-ara-karar-bora-kaplanin-tutuklulugunun-devamina-karar-verildi-1713563043588.webp

Özellikle, firari FETÖ mensubu Cevheri Güven ve Alman istihbaratına sığınmış Erk Acarer gibi isimlerin bu propagandaya katkı sağladığını dile getirdi. Şener ayrıca, polis kaynaklı belgelerin nasıl FETÖ'cülere ulaştırıldığına dair çarpıcı detaylara da değindi.

İlgili Haberler