O anlar gündem oldu. 'İnsanları klonluyorlar' dedi Joe Biden örneği şoke etti

O anlar gündem oldu. 'İnsanları klonluyorlar' dedi Joe Biden örneği şoke etti

Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Yusuf Güney bu sefer de ağızları açık bıraktıracak bir açıklamaya imza attı. O anlar gündem oldu.

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, daha önce "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim" diyerek gündem yaratmıştı. Bu kez, Buket Aydın'ın programındaki açıklamalarıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Yusuf Güney, Joe Biden üzerinden örnekler vererek, insanların ölmeden önce DNA'larının alınarak klonlandığını ve öldükten sonra ruhlarının geri geldiğini, ancak insani duygularının olmadığını iddia etti.

yusuf güney 3

'SİZ ÖLDÜKTEN SONRA...'

Güney; 'Şöyle ben Biden ile alakalı hep şunu söylüyorum ya bak klonlama tekniği diye bir şey var öyle bir teknoloji var. Klonlama siz mesela öldünüz ölmeden önce DNA kök sarmalından sizin DNA'nızı alıyorlar küçük bir tüpün içerisinde saklıyorlar. Siz öldükten bir yıl içerisinde geri getirebiliyorlar' dedi.

yusuf güney 4

Buket Aydın ise bu açıklamanın ardından 'Şuan ki garip garip hareketleri bunama değil yani? Başka bir şey var diyorsunuz bunun altında.' diye sordu.

YUSUF GÜNEY 5

"BİR İNSAN BOŞU BOŞUNA BOŞLUKLA KONUŞMAZ"

Güney ise; 'Bazen görünmeyen şeylerle diyalog kuruyor acayip acayip hareketler bir şey yok orada bomboş görüyorsun ama bir insan boşu boşuna boşlukla konuşmaz bir şeyler görüyor ki konuşuyor. Bakın bizim görsel olaraktan gözlerimizle göreceğimiz frekans aralıkları bellidir. O frekans aralığının dışına çıktığın anda metafiziksel varlıklar başlıyor.' diye cevap verdi.

yusuf güney 6

Son zamanlarda ünlü şarkıcı Yusuf Güney'nin yaptığı açıklamalar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Özellikle Joe Biden üzerinden verdiği örnekler ve ölümden sonraki iddiaları, geniş bir tartışma platformu oluşturdu.

İlgili Haberler