Oyunculuğu bırakmış daha sonra gören olmamıştı. Çocuklar Duymasın'ın Selçuk Bey’i ortaya çıktı bakın ne iş yapıyor

Oyunculuğu bırakmış daha sonra gören olmamıştı. Çocuklar Duymasın'ın Selçuk Bey’i  ortaya çıktı bakın ne iş yapıyor

Bir döneme damga vuran ünlü televizyon dizisi "Çocuklar Duymasın"ın unutulmaz karakteri Selçuk Bey'in oyunculuğu bıraktıktan sonra yeniden ortaya çıktı. Bakın ne iş yapıyormuş. İşte tüm ayrıntılar...

"Çocuklar Duymasın" dizisi, Birol Güven'in senaryosunu yazdığı ve 2002-2019 yılları arasında büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen bir yapım oldu.

Çocuklar Duymasın'ın Selçuk Bey'i Mehmet Auf yıllar sonra ortaya çıktı! Son hali şoke etti

Dizide Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un başrolleri paylaştığı bu yapım, yayınlandığı süre boyunca büyük ilgi gördü ve reyting rekorları kırdı.

Çocuklar Duymasın'ın "Dekolte Kafa Selçuk Bey'i" yeni mesleğiyle şaşırttı! Bakın ne iş yapıyor...

Dizinin unutulmaz karakterlerinden biri olan Meltem'in patronu Selçuk Bey'i canlandıran Mehmet Auf ise oyunculuğu bıraktıktan sonra uzun süre gözlerden kayboldu.

OYUNCULUĞU BIRAKIP BİLİM DÜNYASINA ADIM ATTI

Mehmet Auf, "Çocuklar Duymasın" dizisindeki rolüyle ün kazandı. Oyunculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra, California Polytechnic State University'de Çevre Bilimleri Fakültesi'nde Yapay Zeka üzerine yüksek lisans eğitimi aldı.

Çocuklar Duymasın'ın Selçuk Bey'i Mehmet Auf yıllar sonra ortaya çıktı! Yeni mesleği şaşırttı

Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye'ye dönen Auf, akademik kariyerine devam etti ve ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde MBA programını tamamladı. ODTÜ'de öğretim görevlisi olarak başladığı kariyerine, daha sonra Bilkent Üniversitesi'nde de devam etti.

mehmet 3Mehmet Auf, televizyon dizilerindeki başarılı kariyerinin ardından senaryo danışmanlığı, senaristlik ve oyunculuk rolleriyle tanındı. Sonrasında özel sektörde üst düzey yöneticilik yaparak ve yönetici ortaklık pozisyonlarında bulunarak kariyerine devam etti.

mehmet 2

Mehmet Auf, şu anda eğitim ve danışmanlık alanında kariyerine devam ederek, akademik bilgi birikimi ve deneyimleriyle sektöre önemli katkılarda bulunuyor.

Mehmet Auf'un güncel fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldığında, takipçilerinden "Hiç değişmemiş", "Yıllar sana yaramış" gibi yorumlar aldı. Ünlü isim, eski hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

İlgili Haberler