Opel mayıs ayı fırsatları: İşte detayalar...

Opel mayıs ayı fırsatları: İşte detayalar...
Opel Türkiye, Mayıs ayı boyunca binek ve SUV modellerinde müşterilere cazip kredi fırsatları ve online rezervasyonlara özel uygun fiyat seçenekleri sunuyor. İşte detaylar...

Opel Türkiye, üstün Alman teknolojisiyle harmanlanan çağdaş tasarımlarını Mayıs ayında da müşterilerine cazip satın alma koşullarıyla sunuyor. Yenilenen yüzüyle cesur, sportif ve heyecan verici tasarımlara sahip yeni Opel Corsa, 12 ay vade ve %2,49 faiz oranı ile 200 bin TL'lik kredi fırsatı sunarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Markanın cesur tasarım öğeleri ve yalın çizgileriyle öne çıkan Opel Astra, 12 ay vade ve %2,49 faiz oranı ile 300 bin TL kredi imkanıyla yeni sahiplerini bekliyor. Çok yönlü pratik özellikleriyle tercih edilen SUV modellerinden Crossland, 12 ay vade ve %2,49 faiz oranıyla 200 bin TL'lik kredi seçeneği ile satışa sunuluyor.

Opel’in modern tasarım dili, dijital kokpiti ve sıra dışı hatlarıyla öne çıkan Mokka, 12 ay vade ve %2,49 faiz oranı ile 300 bin TL'lik kredi imkanıyla satışa sunuluyor. Markanın SUV'daki amiral gemisi Grandland, 12 ay vade ve %2,49 faiz oranı ile 300 bin TL'lik kredi imkanıyla sunuluyor.

Elektrikli Opel modellerinde de avantajlı kredi fırsatları dikkat çekiyor. %100 elektrikli yeni Corsa Elektrik, 12 ay vade ve %2,49 faiz oranı ile 200 bin TL'lik kredi fırsatı sunuyor. Opel Mokka'nın %100 elektrikli versiyonu Mokka Elektrik, 12 ay vade ve %2,49 faiz oranı ile 300 bin TL kredi imkanıyla yeni sahiplerini bekliyor. Opel Astra Elektrik, 12 ay vade ve %2,49 faiz oranıyla 300 bin TL kredi seçeneğiyle sunuluyor.

1423.jpeg

Opel'in ticari hayatta profesyonellere faydalı çözümler sunduğu hafif ticari araç modelleri de cazip kredi imkanlarıyla dikkat çekiyor. Zafira Life, 12 ay vade ve %1,99 faiz oranıyla 300 bin TL'lik kredi imkanıyla müşterilere sunuluyor. Opel'in çok yönlü hafif ticari araç modelleri Combo Life ve Combo Cargo, 12 ay vade ve %1,99 faiz oranıyla 200 bin TL'lik kredi seçenekleriyle tercih edilebiliyor. Vivaro Cargo ve Vivaro City Van ise 12 ay vade ve %1,99 faiz oranıyla 200 bin TL'lik kredi imkanıyla showroom'larda yeni sahiplerini bekliyor.

Opel Türkiye, mayıs ayı boyunca bu cazip kredi seçenekleri ve avantajlı satın alma koşullarıyla müşterilere geniş bir yelpazede modern ve yenilikçi çözümler sunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar