Arka Sokaklar’ın Zeynep Komiseri Gamze Özçelik dünya evine girdi... Eşi tanıdık çıktı

Arka Sokaklar’ın Zeynep Komiseri Gamze Özçelik dünya evine girdi... Eşi tanıdık çıktı

Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucusu ve eski oyuncu Gamze Özçelik, oyuncu Reshad Strik ile dünya evine girdi. Güzel oyuncu o anları kişisel sosyal medya hesabından paylaştı.

Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik ile hayatını birleştiren ünlü oyuncu Gamze Özçelik, sürpriz bir nikah töreniyle evliliğini duyurdu. Çiftin mutlu haberini, yakın arkadaşları sosyal medya üzerinden paylaştı.

1981 doğumlu olan Reshad Strik, Türk yapımı dizilerden Filinta ve Diriliş Ertuğrul gibi yapımlarda da izleyiciyle buluştu.

diz6zn3piukkbb6qejqecg.webp

Paylaşımda; "Ortak bir yazı daha oldu kardeşim ile. Aynı günde evlenmek de dahil oldu. Ne kadar şükür etsem az... Çok mutluyum aynı zamanda çok da hüzünlü. Orada olmayı çok istememe rağmen nasip olmadı ama kalplerimiz birdi. Rabbim Mekke'ye Medine'ye Afrika kıtasına tüm mazlum coğrafyalara birliktelik, umuda koşmak nasip olsun kıymetlim. Allah iki cihan saadeti nasip etsin. Kördüğüm gibi bir sevgi hanesi nasip etsin. Ağlıyorum ama sevinçten... Ömür boyu mutlu olun" ifadelerine yer verildi.

qnwjwysgp0aiidd-bbitiw.webp

RESHAD STRİK KİMDİR

Avustralya'nın Central Coast bölgesinde büyüyen Strik, gençlik yıllarında sörf ve boks gibi sporlarla ilgilenmişti.

tt.jpg

Ulusal bir reklam filminde oynadıktan sonra Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'ne katılan Strik, mezuniyetinin ardından televizyon dünyasına adım attı. Ardından ABD'ye giderek kariyerine devam etti.

Amerika'da "Tepenin Gözleri 2" gibi yapımlarda rol aldıktan sonra ünlü şarkıcı Jessica Simpson'ın "A Public Affair" klibinde yer aldı. Hong Konglu yönetmen Fruit Chan'ın "Don't Look Up" filminde başrol oynadı.

yggt.jpg

2010 yılında Saraybosna'da evlenen Strik, Bosna Hersek ve Türkiye'de çeşitli projelerde yer aldı. 2014 yılında "Filinta" ve ardından 2015 yılında "Diriliş Ertuğrul" dizisinde önemli roller üstlendi.

İlgili Haberler