Özgür Demirtaş yeni ekonomi modelini yerden yere vurdu! Türkiye değil zam yüzyılı: Uçan kuştan bile para alacaklar

Özgür Demirtaş yeni ekonomi modelini yerden yere vurdu! Türkiye değil zam yüzyılı: Uçan kuştan bile para alacaklar

Ünlü kafe zinciri MADO, boş külahları 6.50 TL'ye satmaya başladı ardından Özgür Demirtaş da konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Türkiye'de ekonomik zorluklar, dondurmanın bile tadını kaçırmaya başladı. Ünlü kafe zinciri MADO, maliyetlerdeki artışlar nedeniyle boş külahların artık ücretli olduğunu bir afişle duyurdu.

Kafenin camlarına asılan bilgilendirme afişi, vatandaşlar arasında büyük şaşkınlık yarattı. Bu durum ekonominin geldiği noktayı net bir şekilde gösteriyor.

Afişte şu ifadeler yer aldı:

"Üzgünüz, maliyetlerden dolayı kilo dondurma satışlarında külahlarımız ücretlidir. Boş külah 6.50 TL."

madoresim.webp

Artık boş bir külahın bile ücretlendirildiği bir ortamda, ekstra maliyetlerin de gündeme gelmesi kaçınılmaz görünüyor.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Türkiye'nin ekonomik durumu hakkında yaptığı çarpıcı yorumlarla sosyal medyada geniş yankı uyandırmaya devam ediyor.

Kısa bir süre önce 10 TL'ye satılan yaprak sarma fotoğrafını paylaşarak dikkatleri üzerine çeken Demirtaş, şimdi ise 6,5 TL'ye satılan boş külah fotoğrafıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü.

“GEÇMİŞ OLSUN”

Demirtaş, boş külahın 6,5 TL olmasına "Geçmiş olsun Türkiye. Türkiye ekonomi modeli" ifadesiyle kinayeli bir yorumda bulundu.

ozgrtwet.webp

“TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU”

Bu paylaşım altında yapılan yorumlarda birçok kullanıcı bu durumu acı bir gerçek olarak kabul etti. Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu da yorumlarda yer alarak, "Türkiye Yüzyılı vizyonu Özgür hocam." şeklinde bir yorumda bulundu.

yaprak-sarmadgasg.jpg

İlgili Haberler