Özgür Özel kendisine ‘Şahsı çürük’ diyen Bahçeli ile tokalaştı

Özgür Özel kendisine ‘Şahsı çürük’ diyen Bahçeli ile tokalaştı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kendisine ‘Şahsı çürük’ diyen Devlet Bahçeli ile tokalaştı.

Özgür Özel TBMM’de Bahçeli ile tokalaştı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yeni yasama yılının açılışını gerçekleştirdi. Yeni açılışta, 5 yıl sonra bir ilk yaşandı ve CHP’li isimler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 5 yıl aradan sonra ayakta karşıladı.

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından ‘normalleşme’ adımları atan CHP, bugün dikkat çeken bir hareket yaptı. Erdoğan salona girdiği sırada CHP milletvekilleri, ayağa kalktı. Ayağa kalkan vekiller alkış tutmadı. Bu davranış, CHP’nin yeni yönetimindeki bir karar olarak değerlendirildi.

ÖZEL’E ŞAHSI ÇÜRÜK DEMİŞTİ

TBMM’nin yeni yasama yılı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Sinan Ateş davasına ilişkin tepkisi ile hızlı bir şekilde başladı. Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i işaret ederek "Özel sana diyorum. İddiaların aynen şahsın gibi çürüktür. Herkes haddini bilsin!” diyerek seslenmişti.

ÖZEL, BAHÇELİ İLE TOKALAŞTI

Bu sözlerin ardından iki lider TBMM protokolünde karşı karşıya geldi. Gözler Özgür Özel’in nasıl bir tavır sergileyeceğine çevrilmişken, Özel Bahçeli ile tokalaştı.

Kısa süre önce Cumhur İttifakı birliğini ‘pişmanlık’ olarak açıklayan Yeniden Refah Parti Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın AKP sıralarını pas geçtiği görüldü.

İlgili Haberler