Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi

Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve önceki dönem CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ankara’daki Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri'nde buluştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve önceki dönem Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da bulunan Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri'nde görüşme gerçekleştirdi. Saat 19.05'te başlayan ve yaklaşık 2 buçuk saat süren bu görüşmede parti içi ve genel siyasete dair önemli konular alındı.

ozgurozelaciklamasi.jpg31 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk kez yüzyüze bir araya gelen Özel ve Kılıçdaroğlu'nun görüşmesinde, Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşme de gündeme geldi.

CHP'den yapılan açıklamada Özgür, Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesinde önceki genel başkanlar Hikmet Çetin, Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu telefonla arayarak Erdoğan ile yapacağı görüşmenin çerçevesine dair bilgi verdiği, onların görüş ve önerilerini aldığı belirtildi. Özel, Erdoğan ile görüşmesinin ardından ilk yüzyüze görüşmeyi Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdi.

Kılıçdaroğlu'nun, Özel’in Erdoğan ile yapacağı görüşmeye ilişkin "Bu düzenin kurucusu sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" ifadelerini kullanması ve Özel’in ise “Müzakere de eden, mücadele de eden bir siyaset için yola çıktık” yanıtı vermesi, görüşmenin önemli bir kısmını oluşturdu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar