Polis Şeyda Yılmaz’ı şehit etmişti! Fatih Portakal'dan ‘çöp poşeti’ çıkışı

Polis Şeyda Yılmaz’ı şehit etmişti! Fatih Portakal'dan ‘çöp poşeti’ çıkışı

Fatih Portakal, polis Şeyda Yılmaz’ı şehit eden şahsa çöp poşeti giydirilmesine tepki gösterdi.

Bununla mı tatmin oluyorsunuz?

İstanbul Ümraniye’de firari Yunus Emre Geçti’yi yakalamak için yapılan operasyonda Geçti, 27 yaşındaki polis Şeyda Yılmaz’ı vurarak şehit etmişti.

Şehit düşen polis memuru Şeyda Yılmaz ile ilgili kahreden detay! | TGRT Haber

ÇÖP POŞETİYLE SEVK EDİLDİ

Genç polisin öldürülmesinin ardından yakalanan Yunus Emre Geçti, dün çöp poşeti giydirilip Hayvan Büro Amirliği aracı içinde adliyeye sevk edilmişti. Basına yansıyan görüntülerin ardından yapılan bu işlem ise tartışma yaratmıştı.

Şehit Şeyda Yılmaz'ın katiline çöp poşeti giydirildi!

Gazeteci Fatih Portakal, tutuklanan Geçti’nin başına çöp poşeti geçirilmesine Sözcü TV ekranlarında “Bununla mı tatmin oluyorsunuz?” diyerek tepki gösterdi.

26 suç kaydı bulunuyor

“BÖYLE BİR İNSAN NASIL DIŞARIDA OLABİLİR?”

Canlı yayında konuşan Portakal, şunları söyledi: Adamda uyuşturucu kullanmak, satmak var. Gasp, yağma, hırsızlık, küçük çocuğa taciz, istismar, cinayet var. Böyle bir insan nasıl dışarıda olabilir? Bu insanın içeride olabilmesi için başka ne yapması gerekir? Bu adamın cezaevinden çıkmaması gerekiyor.

dfsss.png

"BUNUNLA MI TATMİN OLUYORSUNUZ?"

Şahsın 26 suç kaydı olduğuna dikkat çeken Portakal, şöyle devam etti: İdam ülkemizde olmadığına göre bu adamın dışarıya çıkmaması gerekiyor. Çünkü cezaevleri rehabilite edemiyor. Tutuklandı bu adam ama göreceğiz 3 yıl sonra 5 yıl sonra yeniden dışarıda mı olacak. Bir de bu katile çöp torbası giydirildi. Sen çöpsün denmek istendi. Daha sonra bir tane hayvan taşıma aracı getirilmiş onun içerisine konuluyor; sen insan değil hayvansın mesajı verilmek isteniyor. Bununla mı tatmin oluyorsunuz İçişleri Bakanlığı, çok merak ediyorum. Sosyal medyada da gündem oldu, kiminin içi rahatladı ama ilk gördüğümde ne dedim biliyor musunuz? Bir kez suratına tükürdüm bu herifin. Yazıklar olsun dedim, bir kadını bile koruyamadınız dedim.

gd.png

“DEVLET AYIBINI KAPATMAK İÇİN BU GÖRÜNTÜLERLE ÇIKIYOR”

“Biz muz cumhuriyeti miyiz” diye soran Portakal “Bunu yaparak aslında İçişleri Bakanlığı şunu yapmaya çalışıyor; sen suçun önüne geçememişsin, kişisel silahlanmanın önüne geçememişsin, mafyaların önüne geçememişsin.22 yılda suç makinaları yaratmışsın. Suç işleyenin cezasını tam olarak çektirmemişsin, rehabilite edip de dışarıya salmamışsın cezaevinden ve bunlar bir şekilde dolanmaya devam ediyorlar dışarıda. Yani İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, devlet ayıbını kapatmak için bu görüntülerle çıkıyor. Ardından da bunu sorgulamak gerekiyor; hukuk devletinde bu olur mu?" dedi.

İlgili Haberler