Rojin Kabaiş'in babası itiraf etti! Sırtını çevirmediler ama orada gördüm

Rojin Kabaiş'in babası itiraf etti! Sırtını çevirmediler ama orada gördüm

Rojin Kabaiş'in babası Nizamettin Kabaiş, kızının intihar etmediğini belirterek dikkat çeken bir detayı açıkladı.

Sırtını çevirmediler ama orada gördüm

Üniversite eğitimi için Diyarbakır’dan Van’a giden ve 17 gündür kayıp olarak aranan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’in cansız bedeni Molla Kasım Köyü sahilinde bulunmuştu.

Genç kızın şüpheli bulunan ölümüne ilişkin incelemeler devam ederken, acılı baba Nizamettin Kabaiş, önemli bir açıklama daha yaptı.

Rojin Kabaiş'e acı veda! Tabutunu kadınlar omuzladı - Ekonomim

Kanal D'de yayınlanan Hakan Ural ve Ferda Yıldırım'ın sunduğu "Neler Oluyor Hayatta" programına telefonla bağlanan baba, kızının asla intihar etmeyeceğini belirterek şu iddiada bulundu: Bilgisayarda bazı araştırmalar yapmış" deniliyor ama bunlar sizce intihar ettiği anlamına gelebilir mi? Mümkün değil. Kızım namazını da kılıyordu. Mutlu bir çocuktu. Asla intihar etmesi için bir nedeni yoktu. Morali de çok güzeldi. Okulunu, derslerini seviyordu. Ne evde ne okulda keyfini bozan hiçbir konu yoktu. Üniversiteyi kazandığı için de çok mutluydu. Biz diyoruz ki o çocuğa bir vahşet yapıldı ve bu muhakkak ortaya çıkacak. Elbette bir iz çıkacak.

Üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in ön otopsi raporundan ilk bilgiler geldi - 16.10.2024, Sputnik Türkiye

“O MORLUKLARI GÖRDÜĞÜMDE AKLIM BAŞIMDA DEĞİLDİ”

Kızını otopsi öncesinde gördüğü belirten baba “Sırtını iyice çevirmediler buna rağmen gördüm. Hatta oradaki bilim adamları da bana şunu söyledi: "Bu suda 4-5 gün anca kalmış. Fazla olsaydı bu vücut, beden yıpranırdı" yıpranmamıştı. O morlukları gördüğümde o zaman acım çok tazeydi ve aklım başımda değildi. Kesinlikle birileri bu çocuğu götürdü. O çocuk 24 kilometre yolu asla kat edemez. Bu çocuk bence 14-15 gün boyunca onu götürenlerin elinde kalmış” dedi.

Rojin'e acı veda! Tabutunu kadınlar omuzladı... - Bursa Hakimiyet

İlgili Haberler