Sakarya'daki patlamanın görüntüsü ortaya çıktı! 25'den fazla işçi yaralanmıştı

Sakarya'daki patlamanın görüntüsü ortaya çıktı! 25'den fazla işçi yaralanmıştı

Sakarya’da makarna fabrikasındaki patlamanın yeni görüntüsü ortaya çıktı.

Sakarya'daki patlamanın görüntüsü ortaya çıktı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde Anadolu Otoyolu Hendek gişeleri mevkisinde faaliyet gösteren bir makarna fabrikasında meydana gelen patlamanın görüntüsü ortaya çıktı. 30 yaralıdan 6’sının durumunun ağır, 2’sinin de entübe edildiği bilgisi verildi.

Resim

Patlamanın meydana geldiği silo alanında mahsur kalan bir işçi, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla vinç yardımıyla bulunduğu yerden kurtarıldı. Soğutma çalışmaları esnasında 3 itfaiye eri hafif yaralandı.

Patlama anına ait görüntülerde alevlerin kısa sürede tüm fabrikaya yayıldığı görüldü.

Resim

“GEÇMİŞ OLSUN SAKARYA”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: Hendek ilçemizde faaliyet gösteren makarna fabrikasının silo bölümünde meydana gelen patlamada, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerimiz tüm imkanlarıyla bölgede müdahalelerini sürdürüyor. Hendek ilçemizde faaliyet gösteren Oba Makarna fabrikasında meydana gelen patlamayı itfaiye ekiplerimizle birlikte yakından takip ediyorum. Valimiz Yaşar Karadeniz ile olay yerindeyim. En büyük dileğimiz bir can kaybının yaşanmaması. Geçmiş olsun Sakarya.

Resim

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, patlamanın yaşandığı fabrikada yaptığı açıklamada “Patlamanın nedeniyle ilgili henüz net bir şey söyleyemiyorum. Değirmenler bölümünde çıktığı düşünülüyor” dedi.

Resim