Seren Serengil Bahçeli’yi sarsacak gönderme! Öyle bir şey söyledi ki…

Seren Serengil Bahçeli’yi sarsacak gönderme! Öyle bir şey söyledi ki…

Ünlü sunucu Seren Serengil, Devlet Bahçeli’ye veda etmesi gerek, koltuk sevdası yüzünden yanlış kararlar alınıyor” diyerek tepki gösterdi.

Öyle bir şey söyledi ki…

Hayvanlara yönelik yapılan şiddetlerde gösterdiği duyarlılıkla ismi anılan ünlü sunucu Seren Serengil, son olarak Gebze ve Ümraniye barınaklarındaki skandallarda verdiği tepki ile gündem olmuştu.

Hayvan hakları için hükümete her defasında çağrı yapan Serengil, “Siyasete girmek zorundayız” demiş, ilk ziyaretini CHP İstanbul Başkanlığı’na yapmıştı.

Serengil, Ankara'daki terör saldırısı ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye ilişkinde bir açıklama yaptı.

Picture background

“KOLTUK BU KADAR ÖNEMLİ OLMAMALI”

Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu “mahşer yeri” olarak nitelendiren ünlü sunucu Bahçeli’ye şöyle tepki gösterdi: Devlet Bahçeli’nin artık veda etmesi gerektiğini düşünüyorum. Koltuk sevdası yüzünden yanlış kararlar alınıyor. Atatürk’ün kurduğu Meclis’e, terörist olarak görülen bir kişinin hitap etmesini isteyecek kadar ileri gidildi. Türk milleti bu kadarına izin vermeyecektir. Koltuk bu kadar önemli olmamalı.

Bahçeli'den Öcalan çağrısı: Meclis'e gelsin DEM grubunda silah bırakıldığını ilan etsin - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

Serengil “Sokak hayvanlarına güvenli sokaklar istiyoruz’ dedikten sonra beş kadın kocası tarafından, dört çocuk da babası tarafından öldürüldü. Hastanelerden türlü tezgahlarla ölüm haberleri geldi. Şu an Türkiye’nin her tarafı mahşer yeri” ifadelerini kullandı.