Sergen Yalçın Beşiktaş'a dönmek için o şartları koştu! İşte talep ettikleri...

Sergen Yalçın Beşiktaş'a dönmek için o şartları koştu! İşte talep ettikleri...

Beşiktaş, yeni teknik direktör arayışlarına devam ederken, listenin en üst sırasında Sergen Yalçın'ın olduğu bildirildi. Kulüp yönetimi, Yalçın ile görüşmeler yaparken, başarılı hocanın şartlarının belirlendiği açıklandı.

Beşiktaş, Fernando Santos ile yollarını ayırma kararı alırken, yeni teknik direktör arayışları hız kesmeden devam ediyor. Kulübün, yeni hoca konusundaki öncelikli tercihi, listenin en başında yer alan Sergen Yalçın olduğu bildirildi.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Antalyaspor'dan ayrıldıktan sonra Sergen Yalçın ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Son olarak, futboldan sorumlu isimlerden Feyyaz Uçar ile başarılı teknik adam bir araya geldi. İkilinin gerçekleştirdiği zirvede, 51 yaşındaki çalıştırıcı, Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığını belirtti.

829x469-besiktas-haberleri-sergen-yalcin-takima-ayar-verdi-iste-o-sozler-1635700232602.webp

AYRILIĞI DUYURMUŞTU

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Pendikspor maçının ardından yeni sezonda takımın başında yer almayacağını açıkladı. Yalçın, yaptığı açıklamada, "Başkan ve yönetimle hafta içi yaptığımız toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Sezon sonunda devam etmeme kararı aldık." ifadelerini kullandı.

sergen-yalcin-sinan-boztepe-1170x700.webp

YALÇIN'IN ŞARTLARI BELLİ OLDU

İşte Sergen Yalçın'ın şartları:

-Tecrübeli hoca, sözleşmenin bir yıl süreyle olmasını talep ediyor.

-Yalçın, ekibini kendi oluşturmak istiyor.

-Yalçın, takımdan 8-9 oyuncunun ayrılmasını ve en az 6 yeni oyuncunun takıma katılmasını istedi.

İlgili Haberler