Sergen Yalçın Türkiye Portekiz maçının sonucunu açıkladı

Sergen Yalçın Türkiye Portekiz maçının sonucunu açıkladı

Teknik direktör Sergen Yalçın, Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2024) A Milli Takım'ın Gürcistan'ı 3-1 yendiği maçın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yalçın, Türkiye-Portekiz maçının sonucunu önceden açıkladı.

Candaş Tolga Işık’ın YouTube kanalında konuşan Yalçın, Milli Takım'ı, Montella'yı ve Arda Güler'i eleştiri yağmuruna tuttu.

333333.jpg

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) F Grubu'nda yer alan Türkiye Milli Futbol Takımı, turnuvadaki ilk maçında Gürcistan ile karşılaştı ve mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. Maçı değerlendiren Sergen Yalçın ise sert ifadeler kullandı.

111.jpg

Candaş Tolga Işık’ın YouTube kanalında konuşan Yalçın, şu ifadeleri kullandı:

"Montella adına çok ciddi bir şey söyleyeceğim. 75. dakikada 5'li savunmaya dönemezsin hocam. Hiç olmadı bu. 5'li savunmaya dönmek, oyunculara 'Geride bekleyin' demektir. Bu maç 2-2 bitseydi, şimdi ne konuşacaktık mesela? 2-2 bitmedi ama bugün için şansa oldu.

9.jpg

'KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM'

Kazanarak başlamak çok iyi ama oynanan oyunu göz ardı edemeyiz. Gürcistan'a bu kadar pozisyon veremezsin. Kendimizi kandırmayalım. Bu oyun, konuşulmak zorunda. Son 15 dakika eziyet yaşattı. Bu eziyeti yaşatmasına gerek yoktu. Gürcistan, bundan sonra kalan iki maçta gol bile atamaz.

4253.jpg

'SADECE 1 GOL ATMAKLA OLMAZ'

Arda'nın çok daha fazla oyuna ağırlığını koyması lazım. Sadece 1 gol atmakla olmaz o maçlarda. Tamam müthiş bir gol attı kazanmamızı sağladı ona altın madalya takalım ama maalesef hiç yok. Attığı gol dışında yani oyunda hiç yok."