Sinan Ateş davasına katılmayan Meral Akşener'in planı ortaya çıktı

Sinan Ateş davasına katılmayan Meral Akşener'in planı ortaya çıktı

“Sinan Ateş’in katillerini yakalamak namus sözümüzdür” diyen Meral Akşener’in duruşmaya neden katılmadığı ortaya çıktı.

Partisinin grup toplantılarında her konuşmasında mutlaka Sinan Ateş cinayetine yer veren İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener, Sinan Ateş’in hiçbir duruşmasına katılmadı.

HERKES GELDİ, AKŞENER GELMEDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ duruşma salonunda izleyici olarak yer aldı.

Resim

Aylarca katillerin bulunması için seslenen, “Sinan Ateş'in katillerini yakalayıp, hukuka teslim edip gereğinin yapılmasını sağlamak bizim için bir namus sözüdür” diyen Meral Akşener ise 1 Temmuz’da başlayan davanın 5 duruşmasında da mahkemede yer almadı.

Sinan Ateş davasının birinci gün oturumu sona erdi - Medyascope

Kurban Bayramı’nın dördüncü gününde Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ve kızlarını evinde ağırlayan, ardından sessizliğe bürünen Akşener’in bu süreçte ne yaptığı ortaya çıktı.

Sinan Ateş cinayeti davası: Ayşe Ateş, üst düzey 2 MHP'linin ismini verdi - Ekonomi Manşet :

AKŞENER, KORAY AYDIN’A DAVA AÇTI

Akşener, partinin kurucuları arasında yer alan Koray Aydın'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe'deki görüşme sonrası yaptığı açıklamalardan dolayı tazminat davası açtı.

Ayşe Ateş'ten Meral Akşener'e ziyaret - Son Dakika Türkiye Haberleri | Cumhuriyet

“SARAY’DAKİ MALUM GÖRÜŞME BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA”

Koray Aydın istifasını açıklarken, Akşener ve Erdoğan görüşmesini şöyle eleştirmişti: Bu kanaate varmamda Saray’daki malum görüşme ve sonrasındaki gelişmeler, bardağı taşıran son damla olmuştur. Dolayısıyla bu kanaatim yaklaşık iki yıllık bir sürece dayanan, belli bir birikimin sonucudur.

Koray Aydın'dan Meral Akşener'e çağrı: Yüzümüzü yere eğdiren gelişmeler hakkında bir an önce açıklama yapılsın - Son Dakika