Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’ten karar sonrası ilk açıklama

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’ten karar sonrası ilk açıklama

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, mahkemenin verdiği kararın ardından ilk kez konuştu.

Türkiye’nin konuştuğu Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin davada mahkeme kararı açıkladı. Buna göre Vedat Balkaya, Suat Kurt, Doğukan Çep, Tolgahan Demirbaş, Eray Özyağcı’ya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Serdar Öktem ve Eski MİT mensubu Çağlar Zorlu hakkında adli kontrol şartıyla tahliye kararı verildi.

Sinan Ateş davasında karar açıklandı: 5 kişiye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

AYŞE ATEŞ: GÖRECEĞİZ BAKALIM EL Mİ YAMAN BEY Mİ YAMAN

Davanın ardından açıklama yapan Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, mahkeme kararına şöyle isyan etti: Burada yapılan yargılamada ayakçılar yargılandı. Pensilvanya ile işte Pensilvanya dışarıda elini kolunu sallayarak dolaşanlardır. Oturdukları kürsülerden, suçluları yargılatmamak için bize parmak sallıyorlar. Bunu bugün yaşadık. Biz adalet istiyoruz. Bizim hatamız adalet istemek mi? Sussaydık onlar çok mutlu olacaktı herhalde. Hiçbir yere gitmiyorum, sonuna kadar adalet yürüyüşünü, her bir suçlu cezasını bulana kadar devam ettireceğim. Göreceğiz bakalım el mi yaman bey mi yaman!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Ayşe Ateş açıklama yaptı

ABLA SELMA ATEŞ SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Ateş’in ablası Selma Ateş, mahkeme kararı öncesi beklerken bir erkeğin saldırısına uğramıştı. Ailesinin daha önce defalarca tehdit edildiğini ifade eden abla Selma Ateş “Benim kardeşim katledilmiş susayım mı? Buradan çıktığım anda yeniden saldırıya uğrayacağımı biliyorum. Başıma bir şey gelirse bunun sorumlusu belli. Sorumlusu Semih Yalçın, İzzet Ulvi Yönter, Ahmet Yıldırım’dır, MHP ve Ülkü Ocakları’dır” ifadelerini kullanmıştı.