Sinan Oğan, Özgür Özel’e seslendi! Mekanın sahibi geri geldi sizi sahneden alalım

Sinan Oğan, Özgür Özel’e seslendi! Mekanın sahibi geri geldi sizi sahneden alalım

Sinan Oğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e “Mekanın sahibi geri geldi” diyerek gözdağı verdi.

Türkiye İttifakı Partisi'nin Kocaeli İzmit'teki il binasının açılışında konuşan Sinan Oğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'i sert bir dille eleştirdi.

Oğan, "Türkiye İttifakı" isminin sıkça kullanıldığını belirterek, Özel ve CHP'ye isim konusunda uyarılarda bulundu.

ekran-goruntusu-2024-06-10-141446.png

"KENDİNİZE BAŞKA BİR İSİM BULUN"

Açılışta yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yüklenen Sinan Oğan, “Türkiye'de siyasetin zor olduğunu biliyoruz ve biz bu zorlukları aşmaya geldik. Türkiye'de her 20 yılda bir siyasette nesil değişimi olur; biz o nesil değişimini gerçekleştirmeye geldik. Biz Türkiye İttifakı Partisiyiz. Bu isim bize ve Türk milletine aittir. Bazı siyasi partilerin ismimize atıfta bulunarak kullandığını görüyoruz. Sayın Özgür Özel, Türkiye İttifakı ismini sık sık kullanıyor. İşin kolayına kaçmak yerine kendilerine başka bir isim bulmalarını tavsiye ediyoruz. Türkiye İttifakı, partimize ait tescillenmiş bir isimdir” dedi.

ekran-goruntusu-2024-06-10-141510.png

“HİÇ KİMSENİN EMEK HIRSIZLIĞINA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Eleştirilerine devam eden Oğan, "Sizin Millet İttifakı'nız vardı. Neden bu ismi bıraktınız da bizim ismimizi kullanmaya başladınız? Çünkü siz de görüyorsunuz ki yükselen değer Türkiye İttifakı’dır. Türkiye'nin her yerinde örgütlenen parti biziz. Cumhuriyet Halk Partisi'nin başka bir partinin ismini kullanmaya muhtaç kalacağını hiç düşünmemiştim. Ancak bugün görüyoruz ki Türkiye İttifakı ismi başka partilerce de kullanılmaya başlanıyor. Bu ismi kullanma ayrıcalığı sadece ve sadece Türkiye İttifakı’nın resmi kimliğinde var. Hiç kimsenin emek hırsızlığı yapmasına müsaade etmeyeceğiz. Buradan kibarca uyarıyoruz; şimdiye kadar kullandınız, teşekkür ederiz ama artık mekan sahibi geri geldi. Sizi artık sahneden alalım Sayın Özel" diye konuştu.

ekran-goruntusu-2024-06-10-141541.png

İlgili Haberler