Şizofren hastası genç uykudaki ailesini katletti! Korkunç olay

Şizofren hastası genç uykudaki ailesini katletti! Korkunç olay

Adana'da şizofreni tedavisi gördüğü öne sürülen genç, uykudaki ailesini tabancayla başlarından vurdu. Korkunç olayda anne ve anneanne hayatını kaybetti, ağır yaralanan baba hastaneye kaldırıldı. Cinayeti itiraf eden zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Şizofren hastası genç uykudaki ailesini katletti

Adana'nın Sarıçam ilçesinde gece saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi. İddiaya göre şizofren olan 26 yaşındaki S.A. dini konular nedeniyle bir süredir tartışma yaşadığı ailesini korkunç bir şekilde katletti.

Gece saatlerinde harekete geçen S.A., annesi Mintiha Aydın (61), babası İlyas Aydın (63) ve anneannesi Ülfet Köse'yi (80) uyudukları sırada tabanca ile başlarından vurdu.

640x360.jpeg

2 ÖLÜ, 1 YARALI

S.A, ailesini infaz ettikten sonra polisi arayarak ailesinin evde vurulduğu yönünde ihbarda bulundu. Bunun üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan baba İlyas Aydın'ı Adana Şehir Hastanesine kaldırdı. Anne Aydın ve anneanne Köse'nin ise olay yerinde öldüğü belirlendi.

CİNAYETLERİ İTİRAF ETTİ

Polise çelişkili ifade veren S.A. gözaltına alındı. Emniyetteki ilk ifadesinde şüphelinin cinayetini itiraf ettiği öğrenildi.