Son dakika... Ankara'da patlama!

Son dakika... Ankara'da patlama!

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) önünde terör saldırısı sonrası patlama gerçekleşti.

Şehit ve yaralılar var!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) önünde bir terör saldırısı gerçekleştirildi. İlk açıklamalara göre 3 şehit ve 14 yaralının olduğu öğrenildi.

Saldırı sonrasında silah seslerinin duyulduğu ve çatışma çıktığını yansıtan görüntüler ortaya çıktı.

Resim

YERLİKAYA: ŞEHİT VE YARALILARIMIZ BULUNMAKTA

Patlamanın canlı bomba neticesinde gerçekleştiği iddia edilirken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yerlikaya, şunları söyledi: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız.

tg.jpg

YAVAŞ’TAN İLK AÇIKLAMA: TERÖRÜ LANETLİYORUZ

Bakan Yerlikaya’nın ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan da bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yavaş “Ankara’da TUSAŞ tesisinde meydana gelen çatışma ve terör saldırısı nedeniyle derin üzüntü içerisindeyim. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terörü lanetliyoruz. Başımız sağ olsun” dedi.

yeni-proje-23.jpg