Üniversite öğrencisi motokuryeyi öldüren caninin ifadesi ortaya çıktı

Üniversite öğrencisi motokuryeyi öldüren caninin ifadesi ortaya çıktı

Balıkesir’de üniversite öğrencisi motokurye Ata Emre Akman’ı 25 kez bıçaklayarak öldüren cani E.Ö.’nün ifadesi ortaya çıktı.

Motokurye cinayetleri her geçen gün dikkat çekerken Balıkesir’de katledilen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman, yürekleri yaktı.

Balıkesir'in Karesi ilçesinde bir zincir restoranda motokurye olarak 6 gün önce işe başlayan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman sipariş götürdüğü adreste 17 yaşındaki E.Ö. tarafından canice öldürüldü.

Üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ölümden önce son görüntüleri ortaya çıktı - Sözcü

Feci olayın ardından E.Ö. ile babası gözaltına alındı, E.Ö. ve babası nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Cani E.Ö.’nün ilk ifadesi ortaya çıktı.

“BABAMIN EŞİNİ NEREDEN TANIYORSUN?”

E.Ö.'nün ifadesinde şunları söyledi: Babamın imam nikahlı eşi Sultan Dönmez'i nereden tanıdığını sordum. Beni tersledi. Bunun üzerine bıçakladım.

Ata Emre Akman cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı

BAŞKA ADRESE SİPARİŞ GETİRMİŞ

E.Ö.'nün ifadesinde belirttiği gibi olmadığı, Akman’ın aynı dairede başka bir adrese sipariş getirdiği belirlendi.

Wiki Haber on X: "Harçlığını çıkarmak için kuryelik yaparken bir cani tarafından katledilen 20 yaşındaki Ata Emre Akman'ın, Işıklar Askeri Lisesi çıkışlı Atatürkçü bir subay olan Albay Erol Akman'ın oğlu olduğu öğrenildi.

CANİNİN BABASI: SARHOŞTUM OLAYLA İLGİM YOK

E.Ö.'nün babası O.Ö.'nün ise ifadesinde “Sarhoştum. O gün uyuyakaldım. Olayla ilgim yok” diyerek kendini savunduğu ortaya çıktı. E.Ö.’nün ilk ifadesinin ardından serbest bırakılan babası da tutuklandı.

6 SUÇ KAYDI VARMIŞ!

E.Ö.'nün 'kasten yaralama' ve tehditten 6 ayrı suç kaydı bulunduğu belirtildi. Olaydan bir hafta önce Akman'ın ailesiyle gittiği tatilde ve kız arkadaşıyla olan görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde Akman'ın kameraya el salladığı, kız arkadaşıyla gitar çalıp şarkı söylediği anlar yer aldı.

Cinayete kurban giden üniversiteli motokuryeye veda - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

İlgili Haberler