Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu Başkanı belli oldu

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu Başkanı belli oldu

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu, 14 Temmuz Pazar günü İstanbul Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi'nde seçimli olağanüstü kurulunu gerçekleştirdi. Yeni başkanlarını seçti. İşte tüm ayrıntılar...

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu, 14 Temmuz Pazar günü İstanbul Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi'nde seçimli olağanüstü kurulunu gerçekleştirdi.

Selçuk Aydın, seçimin ardından yaptığı konuşmada, federasyonun misyonunu ve hedeflerini tek tek sıraladı. Aydın, "Federasyon olarak staj ve çıraklık sigortası mağdurlarının haklarını savunmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu bayrak yarışında birlikte hareket ederek, mağduriyetlerin giderilmesi için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuşma gerçekleştirdi.

Whatsapp Image 2024 07 14 At 16.51.43 (1)

Türkiye'nin çeşitli illerinden delegelerin katılımıyla yapılan seçimde federasyon başkanlığına Selçuk Aydın seçilirken, federasyon onursal başkanlığına Murat Bal ve onursal üyeliğe Aydın Ağaoğlu getirildi.

Whatsapp Image 2024 07 14 At 16.51.44 (1)

Selçuk Aydın, konuşmasında bayrak teslim töreni olarak nitelendirdiği seçimi değerlendirerek, davanın güçlü bir şekilde kazanılacağını vurguladı.

İlgili Haberler