Süleymancılardan Ali Koç'a destek!

Süleymancılardan Ali Koç'a destek!

Süleymancılar Cemaati'nin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan'ın en büyük torunu Fatih Süleyman Denizolgun, sosyal medya platformu X'te yaptığı bir paylaşımda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a destek verdiğini duyurdu.

Süleymancılar Cemaati'nin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan'ın torunu ve Arif Ahmet Denizolgun'un yeğeni olan Fatih Süleyman Denizolgun, babası Mehmet Beyazıt Denizolgun'un oğlu olarak, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a destek verdiğini açıkladı.

cl8icgok-400x400.jpg

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın Ali Yıldırım Koç Beyefendi'nin söyledikleri doğrudur ve verdiği mücadele haklı bir mücadeledir" diyen Fatih Süleyman Denizolgun, şu ifadeleri kullandı:

"Futbolla bu yaşıma kadar hiç ilgilenmeyen biri olarak, fakat Ali Koç Beyefendi'nin liderlik ve korkusuz başkanlık özellikleri sayesinde; futbolu halen maç olarak değil ama takım başkanlarının stratejik hamleleri ve tavırları açısından incelemeye başlayan, İ.T.Ü.'lü yüksek mühendis olarak; rasyonel ve analitik değerlendirmelerimi futbol hakkında da yapmaya çalışıyorum. Kanaatimce, Sayın Ali Koç Beyefendi haksızlığa, adaletsizliğe ve mağduriyetlere karşı cesur ve kararlı bir mücadele veriyor. Dahası, suç işlemeyi alışkanlık edinmiş muhataplarına gereken tepkiyi de vermeye çalışıyor.

Bu nedenle; her zaman haksızlığın ve adaletsizliğin karşısında durup, hakikatin ve adaletin yanında yer almamız gerektiğine inanarak, Sayın Ali Koç Beyefendi'yi saygı ve selamlarımla tebrik ve takdir ediyorum.

İnşallah, Yeni Türkiye dönemimizde, sadece hakikatin ve adaletin sesi güçlü bir şekilde çıkar ve her daim suç işleyenlere ve tüm suç örgütlerine karşı devletimiz gerekeni ivedilikle yapar.

En derin saygı ve selamlarımla,
SÜLEYMAN"

ekran-alintisi.png

FENERBAHÇE BAŞKANLIK SEÇİMİ NE ZAMAN?

Fenerbahçe başkanlık seçiminde 6 yıl sonra Ali Koç ve Aziz Yıldırım yeniden karşı karşıya gelecek. Kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım, başkanlık seçimlerine aday olma kararı alırken, mevcut başkan Ali Koç da yeniden adaylığını açıkladı. Seçim, 30-31 Mayıs 2024 tarihlerinde yapılacak, yeterli çoğunluk sağlanamazsa 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde tekrarlanacak.

ali-koc-buyukeksi-ve-galatasaray-arasinda-garip-bir-iliski-var-39s3.jpg

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 30-31 Mayıs 2024 tarihlerinde saat 10.00’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek. İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamazsa, Genel Kurul 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde aynı yer ve saatte, aynı gündemle çoğunluk aranmaksızın toplanacak.

510289.jpg

BAŞKANLIK LİSTELERİNDE KİMLER VAR?

Ali Koç, güçlü iş insanlarıyla temas halinde. Listesinde, eski başkan adaylarından Hulusi Belgü, 1907 Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Rıfat Perahkaya, Akfen YK Başkanı Hamdi Akın ve Yükselen Çelik YK Başkanı Barış Göktürk yer alacak. Ayrıca, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın da büyük oranda ikna olduğu belirtiliyor.

Aziz Yıldırım ise 20 yıllık başkanlık döneminde yanında yer alan isimlere öncelik veriyor. Listesinde Mahmut Uslu, Mithat Yenigün, İlhan Ekşioğlu, Önder Fırat, Ozan Balaban ve Selim Kosif gibi isimler bulunuyor. Ayrıca, Göksel Paslanmaz Çelik YK Başkanı Selim Akgül, Bilfen Şirketler Topluluğu Başkanvekili Fatih Öztürk ve ekonomist Murat Salar da Yıldırım’ın yönetiminde yer alacak.

İlgili Haberler