Suriye'de provokatörlerin saldırısına uğrayan Türk tırları ülkeye döndü

Suriye'de provokatörlerin saldırısına uğrayan Türk tırları ülkeye döndü

Suriye'de Türk askerinin kontrolündeki bölgelerde çıkan olaylarda, Türk tırları provokatörler tarafından taşlandı ve büyük zarar gördü. Görüntülerde, Türkiye'ye dönen tırların zarar görmüş halde olduğu görüldü.

Suriye'nin kuzeyinde, Türk askerinin kontrolünde bulunan bölgelerde çıkan provokatif olaylarda Türk tırları saldırıya maruz kaldı ve Türkiye'ye döndü.

SALDIRIYA UĞRAYAN TIRLAR ÜLKEYE DÖNDÜ

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, ülkeye dönen tırların büyük hasar aldığı, camlarının kırıldığı ve kaportalarında göçükler olduğu görüldü. Ayrıca, görüntülerde atılan taşlar nedeniyle bir şoförün başından yaralandığı da belirtildi.

Suriye'de provokatörlerin saldırısına uğrayan Türk tırları ülkeye döndü

NE OLDU?

Önceki akşam, Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 5 yaşındaki bir kız çocuğunun yabancı uyruklu bir şahsın istismarına uğramasının ardından Suriye'de Fırat Kalkanı operasyonu ile Türk askerinin kontrol altında tuttuğu bölgelerde olaylar çıktı.

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde provokatörlerin Türk ordusunun kullandığı binaya girmeye çalıştığı, askerlerin de göstericileri havaya ateş açarak uzaklaştırmaya çalıştığı görüldü. Görüntülerde, Türkiye'den Suriye'ye giden tırların ve Türk plakalı araçların da taşlandığı kameralara yansıdı.

Suriye\'de provokatörlerin saldırısına uğrayan Türk tırları ülkeye döndü